Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mesut Bakkal: "Sivasspor’un hedefi her maçı kazanmak"

TFF 1.Lig takımlarından Sivasspor’un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Sivasspor’un hedefi, gidişatı belli. Bu noktada bizim yapacağımız tek şey, her maçı kazanmak" dedi.Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Bakkal, TFF...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1.Lig takımlarından Sivasspor’un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Sivasspor’un hedefi, gidişatı belli. Bu noktada bizim yapacağımız tek şey, her maçı kazanmak" dedi.
Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Bakkal, TFF 1. Lig’in 10. hafta maçında hafta sonu Elazığspor’la zor bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.
Sakat olan futbolcuların iyileştiğini belirten Bakkal, "Yiğit iyileşti, Burhan’ın durumu iyiye gidiyor, belki bir haftası daha var. Korcan iyileşti, Galip’in cezası bitti. Güzel bir rekabet ortamında, herkesin oynayabileceği bir takım oluştu" diye konuştu.
Hedef doğrultusunda mücadelenin artarak süreceğini dile getiren Bakkal, "Hem ben hem ekibim hem de takım inanılmaz bir mücadele veriyor. Bu mücadelenin haftalarca devam etmesi gerekiyor ki bir anlamı olsun. Sivasspor’un hedefi, gidişatı belli. Bu noktada bizim yapacağımız tek şey, her maçı kazanmak. Kazanmak için de mücadele etmemiz gerekiyor. Takım o mücadeleyi gösterdi. Takımın başına geçtiğimden bu yana yenilgimiz yok. Gol yememeyi öğrenen bir takım hüviyetine büründük. Çok mücadele veren bir takım oluşmaya başladı. Bu da artarak devam edecek. Hedeflerimize ulaşma adına çalışmalara devam edeceğiz" dedi.
Bakkal, Ziraat Türkiye Kupası ilgili olarak ise, "Türkiye Kupası, ligde şans bulamayan futbolcularımızı değerlendirme açısından önemli. Türkiye Kupası’nı da boş geçmemek gerekiyor. Çünkü kupanın Türk futboluna büyük katkısı var. Hem görsel açıdan hem de gelir olarak bayağı katkıda bulunuyor" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.