Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mesut Bakkal: “Bu performans için tüm taraftar ve camiadan özür diliyoruz”

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 4-1 mağlup oldukları Ümraniyespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bu performans için tüm taraftar ve camiadan özür diliyoruz. Söylenecek pek bir şey yok. Bugün biz mağlubiyeti sonuna kadar...

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2016 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 4-1 mağlup oldukları Ümraniyespor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bu performans için tüm taraftar ve camiadan özür diliyoruz. Söylenecek pek bir şey yok. Bugün biz mağlubiyeti sonuna kadar hak ettik” dedi.
TFF 1. Lig’in 11. haftasında Sivasspor, deplasmanda Ümraniyespor’a 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Bu performans için tüm taraftar ve camiadan özür diliyoruz” diyerek şunları söyledi:
“Bugüne kadar hiç mağlup olmamış, hatta gol yememiş takım, bir maçta 4 tane gol yedi. Söylenecek pek bir şey yok. Bugün biz mağlubiyeti sonuna kadar hak ettik. Bunlardan ders çıkarmamız gerekiyor. En başta ben olmak üzere bütün ekip bugün görevimiz yapmadık. Ümraniyespor istekli ve arzulu oynadı onları tebrik ediyorum.”
Deneyimli teknik adam, maçın 60. dakikasında Sivasspor kalecisi Tolgahan Acar’ın kale arkasındaki top toplayıcı çocuk ile yaşadığı tartışma hakkında ise, kendisiyle konuşmadığını, bilgisi olmadığı konu hakkında da açıklama yapmak istemediğini dile getirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.