Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mesut Bakkal: "1 Puan Moral Oldu"

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 2-2 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Etkili bir takıma karşı oynadık. 1 puan bizim için moral. Galibiyet hedefiyle çıkmıştık ama olmadı, üzgünüm”...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 2-2 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Etkili bir takıma karşı oynadık. 1 puan bizim için moral. Galibiyet hedefiyle çıkmıştık ama olmadı, üzgünüm” dedi.
Ligde kümede kalma mücadelesi veren Medicana Sivasspor, zorlu maçta deplasmanda Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Enteresan bir maç. Özetle çok iyi başladık oyuna ve 2-0’yı yakaladık. Sonra penaltı. Sonrasında da direnç gösterdik. İyi oynadığımızı söyleyebilirim. Çok fazla anlatacak bir şey yok. Sivasspor olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Oyuncularımız çok iyi oynadı. Gökhan Süzen ve Çağatay çok iyi oynadı. Etkili bir takıma karşı oynadık. 1 puan bizim için moral. İçeride oynayacağımız 2 tane maçı 6 puanla kapatmamız gerekiyor. Galibiyet hedefiyle çıkmıştık ama olmadı, üzgünüm. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Bizim bundan sonraki 2 haftaya moralli bakmaya neden olacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.