Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merve Korkmaz yeniden Salihli Belediyespor’da

Transfer sezonunda yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, Kazan Belediyespor’dan aynı zamanda eski oyuncusu Merve Korkmaz’ı transfer ederek, kadrosuna dahil etti. İzmir...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2016 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2016 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Transfer sezonunda yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, Kazan Belediyespor’dan aynı zamanda eski oyuncusu Merve Korkmaz’ı transfer ederek, kadrosuna dahil etti. İzmir DSİ Kulübü altyapısında yetişen Korkmaz daha sonra Alternatif Spor Kulübü, Karşıyaka, Salihli Belediye, İzmir Büyükşehir Belediye, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Arkas Spor, Anemon, Maltepe Yalıspor, Bolu Belediye ve Kazan Belediyespor’da forma giydi. 1988 doğumlu, 1.85 boyundaki Korkmaz, smaçör olarak görev yapıyor.
Ayağının tozu ile Başkan Kayda’yı ziyaret etti
Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya’nın odasında düzenlene törenle yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Korkmaz, Başkan Yardımcısı Şenkaya, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz, Salihli Belediyespor Yöneticisi Mehmet Gürsel ve Başantrenör Bora Şensoy ile birlikte ilk ziyaretini Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti. Merve Korkmaz’a, "Yuvana hoş geldin" diyerek karşılayan Başkan Kayda, "Başantrenör Bora Şensoy ile başlayan transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu sezon daha çok genç oyuncuları transfer ederek kadromuzu güçlendiriyoruz. Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı yeni transferleriyle yine başarıdan başarıya koşacaktır. Teknik ekibimize ve oyuncularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi. Tecrübeli oyuncu Korkmaz’da, Başkan Kayda’ya başarı sözü verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.