Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin İdmanyurdu’nda Oyuncular İdmana Çıkmadı

Spor Toto Süper Lig’de gerek sportif gerekse mali açıdan zor günler yaşayan Mersin İdmanyurdu’nda futbolcular, alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek antrenmana çıkmadı.Milli maç dolayısıyla lige verilen ara nedeniyle 5 günlük...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 22:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 22:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’de gerek sportif gerekse mali açıdan zor günler yaşayan Mersin İdmanyurdu’nda futbolcular, alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek antrenmana çıkmadı.
Milli maç dolayısıyla lige verilen ara nedeniyle 5 günlük izinin ardından dün yeniden lig mesaisine başlayacağı duyurulan Mersin İdmanyurdu’nda, 2 gündür antrenman polemiği yaşanıyor. Dünkü idmana çıkmayan futbolcular, bu akşam saat 19.30’da yapılacağı duyurulan antrenmana da katılmadı. Kırmızı-lacivertli oyuncuların, alacaklarının ödenmemesinden dolayı idmana çıkmadıkları ileri sürülerken, yönetim ise bu iddiaları yalanladı. Dünkü idmanın yapılamamasını yabancı oyuncuların hala izinde, Teknik Direktör Ümit Özat’ın da bir yakınının cenazesine katılmak için İstanbul’da olmasına bağlayan kulüp yönetimi, bu akşamki antrenmanın ise taktik çalışma olarak gerçekleştirildiğini savundu.
Macit Özcan Spor Tesisleri’nde oyuncularla görüştükten sonra çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, ’idman boykotu’ iddialarını yalanlayarak, "Her hangi bir sorunumuz yok. Öyle büyütülecek bir şey yok çok şükür. Her şey yolunda gidiyor. Hafta içinde oyunculara yüzde 30-40 civarında ödemelerini yapacağız. Bu kesin ve net. Hocamız da İstanbul’dan yeni döndü. Kendisi üzüntülüydü. Teyzesi vefat etmişti. Şu anda içeride oyuncularla taktik çalışma yapıyor" dedi. Çalışkan, bazı futbolcuların tesisten ayrılarak evlerine dönmesiyle ilgili bir soruya ise, "Gidebilir, kalanlarla yapılır. Hasta olan var, çocuğu hasta olan var" diye yanıt verdi.
Kulüp Başkanı Çalışkan’ın ayrılmasının hemen ardından bazı futbolcuların da tesislerden araçlarıyla ayrıldıkları görüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.