Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin İdmanyurdu’nda istifa depremi

TFF 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda, Kulüp Başkan Vekili Hasan Hüseyin İpek ile Futbol Şube Sorumlusu Serhan Antalyalı istifa etti.Bugün sahasında konuk ettiği Balıkesirspor’a 4-1 mağlup olarak son haftalarda aldığı kötü...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda, Kulüp Başkan Vekili Hasan Hüseyin İpek ile Futbol Şube Sorumlusu Serhan Antalyalı istifa etti.
Bugün sahasında konuk ettiği Balıkesirspor’a 4-1 mağlup olarak son haftalarda aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekleyen Mersin İdmanyurdu’nda, iki yönetici istifa etti. Futbol Şube Sorumlusu Serhan Antalyalı, sosyal medya hesabından duyurduğu istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Faydalı olamadım. Tüm yönetici arkadaşlarıma, teknik kadroya ve sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Çok üzülerek Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumluluğu ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum."
Kulüp Başkan Vekili Hasan Hüseyin İpek de istifasını sosyal medya üzerinden duyurdu.
Açıklamasında, 25 gün önce seçildiği Mersin İdmanyurdu yönetiminde başkan vekili olarak görev aldığını hatırlatan İpek, "Hepimizin ortak paydası Mersin olduğu için Mersin İdmanyurdu’na maddi ve manevi yardımcı olmak istedim. Ancak kulüp ile ilgili hayati önem taşıyan kararların ve yetkilerin yönetim kurulu veya icra kurulunun haberi olmaksızın yapılması sonucunda bu görevin sürdürülmesini engellemiştir. Kurumsallaşmadan bahseden kişiler, kapalı kapılar ardında işler yürütünce güven sorunu başlamıştır. Bu sorunun derinliği ayrıca kamuoyunda sorulan ve cevaplandırılamayan konular ile tıkanmıştır. Bu nedenle şu an itibari ile istifa ettiğimi tüm kamuoyu ile paylaşıyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.