Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin İdmanyurdu’nda İdman Krizi Çözüldü

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda, alacaklarını öne sürerek 2 gündür idmana çıkmayan futbolcuların, yönetimin sunduğu ödeme planını kabul ettiği öğrenildi.Oldukça başarılı bir sezon geçiren ve ligde 7. sırada...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda, alacaklarını öne sürerek 2 gündür idmana çıkmayan futbolcuların, yönetimin sunduğu ödeme planını kabul ettiği öğrenildi.
Oldukça başarılı bir sezon geçiren ve ligde 7. sırada bulunan Mersin İdmanyurdu’nda, futbolcuların başlattığı idman boykotu, kırımızı-lacivertli kulüpte krize neden oldu. Alacaklarını bahane ederek iki gündür idmana çıkmayan futbolcularla, yöneticiler bugün bir araya geldi. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı’nın da katıldığı toplantının, uzlaşma ile sonuçlandığı öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, futbolcuların ödemeleri günlere bölündü. Buna göre ilk olarak Nisan ayı maaşı ile maç başlarının bir kısmı ödenecek, kalan alacaklar ise futbolcularla birlikte belirlenecek olan günlerde ödenecek. Yönetimin sunduğu ödeme planının, futbolcular tarafından da kabul edildiği ve oyuncuların bu akşamki antrenmana çıkacakları ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.