Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin İdmanyurdu’nda Galatasaray Galibiyetinin Mutluluğu Yaşanıyor

Mersin İdmanyurdu Kulübü Basın Sözcüsü Murat Altındere, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin ligde kalma umutlarını arttırdığını söyledi.Altındere, 2-1 kazandıkları Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, zorlu bir...

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2016 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2016 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin İdmanyurdu Kulübü Basın Sözcüsü Murat Altındere, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin ligde kalma umutlarını arttırdığını söyledi.
Altındere, 2-1 kazandıkları Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, zorlu bir rakibe karşı çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti. Ligin ikinci yarısında üst üste başarılı sonuçlar alarak çıkışa geçtiklerini ifade eden Altındere, Galatasaray galibiyetinin de ligde kalma umutlarını arttırdığını vurgulayarak, "Birçok olumsuzluklara rağmen ligde kalacağına inanan bir teknik heyet ve futbolcu topluluğuna sahibiz. Son haftalarda yakaladığımız çıkış, bu inancın zaferidir. Galatasaray hem kadro hem de camia olarak büyük bir kulüp. Ancak bizde başarıya odaklanmış bir ekibiz. Ligin ikinci yarısında Akhisar beraberliği ve Kayserispor galibiyetiyle bir çıkış yakaladık. Bu çıkışı Galatasaray karşısında da galip gelerek taçlandırmak istiyorduk ve bunu da başardık" dedi.
Galatasaray galibiyetini taraftara armağan ettiklerini kaydeden Altındere, şöyle devam etti:
"Çok zorlu bir periyota girdik. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan ve takımına sonuna kadar inanan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Stadı doldurarak maç sonuna kadar takımını destekleyen taraftarlarımıza bu galibiyeti armağan ediyoruz. Ertelenen Beşiktaş maçı öncesi aldığımız bu galibiyet, hem takımımız üzerinde büyük bir öz güven oluşturdu hem de gelecek haftalarda ligde kalma yolunda umutlarımızı artırdı."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.