Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin İdmanyurdu - Kayserispor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Mersin İdmanyurdu’na konuk olan Kayserispor, 1-0 mağlup duruma düştüğü karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maç sonunda yaptığı açıklamada, sonuç...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2015 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2015 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Mersin İdmanyurdu’na konuk olan Kayserispor, 1-0 mağlup duruma düştüğü karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maç sonunda yaptığı açıklamada, sonuç anlamında en kötü başladığı bir yıl yaşadığını ifade ederek, "Anlam veremediğim bir şey var. Top oynama yüzdeleri bizde geçen haftadan beri. Bunu bir savunma olarak söylemiyorum ama bir şeyleri paylaşmak istiyorum burada. Tam iyi oynadığımız, tam oyunu ele aldığımız durumda böyle oldu. Hiçbir oyuncumu suçlamıyorum, suçlamak ta istemiyorum. İnanılmaz geri koşuşları vardı. Geri pastan gol yiyoruz. Sonra anlam veremediğimiz bir gol daha. Tam attık atacağız derken, gol yiyoruz. Hakikaten bir anlam veremiyorum, çok kötü ve hatalı goller yiyoruz. Nasip kapalı işte" diye konuştu.
KAYSERİSPOR CEPHESİ
Maç sonrası karşılaşmayı değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ilk 45 dakikanın olabildiğince dengeli bir oyun olduğunu belirterek, "Biz Nakoulma’ya ve özellikle Welliton’a önlem almaya çalıştık. Başarılı da olduk ilk devre. Top bizde iken hızlı hücum etmek bizim oyun anlayışımızdan biriydi. Zaman zaman bunu başardık. Özellikle Biseswar ve Ömer ile yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Duran top zaafımız var. Geçen hafta da duran toptan yedik, bu haftada duran toptan yedik golü. Oyuncularımızı mücadelesinden dolayı kutluyorum. İyi bir mücadele verdik. Mersin İdmanyurdu, geçen yıl ligin iyi takımlarından biriydi. Aynı özelliklerini devam ettiriyorlar. Bizim için alınan 3 puan altın değerinde. Çok mutluyuz. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.