Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin İdmanyurdu Hacizden Üç Puan Çıkardı

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Mersin İdmanyurdu deplasmanda Medicana Sivasspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın karşılaşma...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2015 23:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2015 23:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin İdmanyurdu Hacizden Üç Puan Çıkardı
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Mersin İdmanyurdu deplasmanda Medicana Sivasspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Maçın zor olacağını biliyorduk, maçtan önce söyledim. Özellikle ilk 20 dakikalık bölümde çok kötü başladık daha sonra dengeyi kurduk. İkinci yarı tamamen bizim kontrolümüzde geçti golü de bulduk golden sonra net pozisyonlarımız da var. 1-0’dan sonrada net pozisyonlarımız var. Futbolun içinde bunlar var maalesef bugün başımıza gelecek varmış hiç böyle bir şey yaşamamıştık şimdiye kadar onu da yaşamış olduk. Biz hala inanamıyoruz nasıl böyle bir skor olduğuna ama bu skorla yaşayamayız. Çabuk unutup önümüzdeki maçlara konsantre olup onları oynamamız lazım. Bana göre oyuncularım sonlarda daha zeki, daha akıllı olsalardı saha içerisinde oyunu daha rahat bitirebilirdik ama beceremedik. Bu bizim hatamız bundan sonraki maçlarda bunu telafi ederiz inşallah” dedi.
MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ
Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, ”Gerçekten bugün maçın başından sonuna kadar iyi oynadık ikinci yarı biraz bocaladık. Takımın deplasmanda nasıl oynaması gerektiği gibi oynadı. Zor bir deplasman olduğunu biliyorduk ama ileride ve defansta çok güzel şeyler yaptık ancak ilk yarı girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıya başlarken Sivas takımının yaptığı değişiklik etkili oldu penaltıdan golü yedik ama hiçbir zaman oyundan kopmadık. Yine pozisyonlarımız vardı. Sonra yaptığımız değişikliklerle giren arkadaşlarımız çok etkili oldular. Sivas adına çok üzgünüm geçen hafta bizim başımıza geldi. Golü yedik maç bitti, aynı şekilde bugün de Sivas’ın başına geldi. Futbolun içinde olan şeyler ben Sivas’ın hiçbir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum daha da iyi olacaklardır. Onların hedeflerinin kupa olacağına inanıyorum kupada da inşallah çok iyi yerlere gelir şampiyon olurlar. Biz tabi ki mutluyuz. Hedefimizi bu yılı çok iyi yerlerden bitirmek aldığımız sorumluluğu en iyi şekilde layıkıyla yapıp ona göre işimizi yapmamız gerekiyor” diye konuştu.
MERSİN İDMANYURDU’NA GELEN HACİZ
Bugün öğle saatlerinde kaldığı otelde kaleci Ahmet Şahin’in alacakları nedeniyle kulübe haciz göndermesini değerlendiren Çalımbay, “Bizim dışımızda gelişen bir olay ama üzücü bir olay benim anlamadığım şey olabilir icra da gelebilir. Beşiktaş takımına da geliyor her yere icra gelebilir. Mersin varken neden Sivas’ı seçmişler. Mersin’de gelebilirsin, kulüpte yapabilirsin ama neden Sivas’ı seçiyorlar deplasmanı seçiyorlar. Burada ne olacak ki ne amaçla yaptıklarını ben anlamadım. Niye deplasmanı seçtiler onu anlamadım Sivas olmasa bundan sonra gideceğimiz deplasmana geleceklerdi biz ona üzüldük. Her kulübün sıkıntıları olabilir, dertleri olabilir ama bunu sahaya kadar yansıtmasınlar, bu iyi bir olay değildi. Deplasmanda kulüpten ne alacaksın burada bir şey yok ki bizim üzüldüğü o halde bir futbol takımının başına gelen gelmesi kötü bir şey o yüzden herkesi dikkat etmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.