Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin İdmanyurdu evinde kayıp

TFF 1. Lig’in 6. haftasında Mersin İdmanyurdu, evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2016 21:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2016 21:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig’in 6. haftasında Mersin İdmanyurdu, evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, geçtiğimiz haftalara göre kötü oynadıklarını ifade ederek, "Geçtiğimiz haftalardan sonra hiç beklediğimiz bir sonuçla karşılaştık. İkinci yarıda çok büyük bir hata, kalecimize kızamıyoruz, fakat sonra konuşacağız. Daha önceki maçlarda puan kazandıran bir oyuncumuz. Bu hatayı nasıl yaptı, biz halen anlayamıyoruz, halen oradayız. Gardımız düştü golden sonra. Mücadele eden bir takımız. Skor bakımından 3-0 çok üzücü. Bu takım kaybedecek, kazanacak, berabere kalacak ama bu sene daha iyi takım olacağız, daha iyi oynayacağız, daha iyi sonuçlar alacağız. Bu takım ligde kalacak" dedi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu ise maça iyi başladıklarını kaydederek, "Maç kendi kontrolümüzde geçti. Golü bulduktan sonra biraz daha rahatladık. Daha farklı sonuç olabilirdi. Arkadaşlarımız iyi mücadele ettiler. Kendi arkadaşlarımı kutluyorum. Mersin İdmanyurdu’na da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.