Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin İdmanyurdu Eskişehir’de dağıldı

TFF 1. Lig’in 13. haftasında deplasmanda 6-0 mağlup oldukları maçın ardından konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce, üzgün olduklarını ifade ederek, “Devre arasında yapacağımız transferlerle bu takımı mutlaka kümede...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 21:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 21:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig’in 13. haftasında deplasmanda 6-0 mağlup oldukları maçın ardından konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce, üzgün olduklarını ifade ederek, “Devre arasında yapacağımız transferlerle bu takımı mutlaka kümede bırakacağız” dedi.
Maç ardından basın toplantısında konuşan Teknik Sorumlu Alaattin Gülerce, mağlubiyet beklemedikleri bir maçın olduğunu ifade ederek, “Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Şok oldum. Maça iyi başlamıştık. Golü bulacağımız zaman tuhaf bir penaltı oldu. Bu iş vicdanla yapılmıyor. Bizim gibi takımların şiddetle puana ihtiyacı olduğu zaman böyle verilen yanlış kararların ne yazık ki telafisi olmuyor. İkinci yarının başında yediğimiz kırmızı kartla oyun düzenimiz bozuldu. Üzgünüz biran önce toplanacağınız. Devre arasına kadar alacağımız puan sonrasında yapacağımız transferlerle biz bu takımı ne olursa olsun kümede bırakacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.