Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin İdmanyurdu, bu hafta sonu evinde kazanmak istiyor

TFF 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin İdmanyurdu, bu hafta sonu evinde oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak istiyor. Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, "Denizlispor’a karşı iyi oynadık ama beraberlikle döndük....

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin İdmanyurdu, bu hafta sonu evinde oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak istiyor. Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, "Denizlispor’a karşı iyi oynadık ama beraberlikle döndük. Biz hakemlere tepki göstermiyoruz sadece daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Evimizde oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını da kazınıp, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.
Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Denizlispor ile 2-2 berabere kalan Mersin İdmanyurdu, ligdeki ilk beraberliğini aldı. Ligde oynadığı 5 maçın 2’sinden galibiyet, 2’sinden de mağlubiyetle ayrılan Mersin ekibi, topladığı 7 puanla 10. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Macit Özcan Spor Kompleksi’nde yaptığı antrenmanla sürdüren kırmızı lacivertli ekip, bu maçı kazanıp, çıkışını sürdürmek istiyor.
"Biz hakemlere tepki göstermiyoruz sadece daha dikkatli olmalarını istiyoruz"
İdman öncesi açıklamalarda bulunan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan, Denizlispor deplasmanından beraberlik dönmelerinin kendilerine iyi geldiğini ifade ederek, "Tabi maçta rakibimiz lehine 3 penaltı çalıntı. Bazı yerlerde bizim hakeme tepki gösterdiğimiz yazıldı, çizildi. Ancak biz hakemlere tepki göstermiyoruz. Sadece maçları lütfen daha dikkatli yönetsinler. Çalınan penaltılar tabi ki de bizi üzdü ama bu hakemin görüşüdür ve buna saygı duyduk. Bundan sonrada hakemlerin kararlarına saygı duyacağız. Denizlispor maçında çok iyi oynadık. Özellikle ilk yarı mükemmel bir oyun ortaya koyduk ve 1-0 yarıyı önde tamamladık. İkinci yarının ilk 15 dakikası baskı yedik. Zaten o dakikalarda da penaltılar çalıntı. Kalecimizin birini çıkarması bizi rahatlattı. Maç 2-2 bitti. Maçın sonuna doğru belki de maçı kazanabilirdik. Deplasmanda alınan beraberlik de iyidir. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.
"Yenemiyorsan, yenilmeyeceksin"
Bu hafta sonu evlerinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacaklarını belirten Arıkdoğan, "Bizi zorlu bir maç daha bekliyor. Zaten bu ligde oynayacağımız her maç zor geçecektir. Gaziantep ekibi geçen hafta Sivasspor’u 2-1 mağlup etti. İyi oynadılar. 3 hafta önce rakibimizle özel maçta karşı karşıya gelmiştik. Takımı az çok tanıyoruz. İyi bir takım. Ancak bizde iyi bir ekibimiz. İlerleyen günlerde daha iyi olacağımıza inanıyorum. Özellikle evimizde oynayacağımız bütün maçları kazanmak istiyoruz çünkü ilerleyen dönemlerde sıkıntı yaşamak istemiyoruz. Bizim sezon başından beri söylediğimiz, eğer rakibini yenemiyorsan, yenilmeyeceksin. Bu prensiple öncelik galibiyet ama yenemesek de en az bir puan almak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Sakat oyuncularla ilgili bilgiler de veren Arıkdoğan, Mahmut Metin, Serol Demirhan ve Mehmet Enes Sığırcı’nın tedavilerinin sürdüğünü, ilerleyen günlerde idmanlara başlayacaklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.