Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin İdmanyurdu, Adana Demirspor maçına bileniyor

PTT 1. Lig’de mücadele eden Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, hafta sonu yapacakları Adana Demirspor maçını alarak hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini belirtti. Kutlu, Tevfik Sırrı Gür Stadında düzenlediği basın...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin İdmanyurdu, Adana Demirspor maçına bileniyor
PTT 1. Lig’de mücadele eden Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, hafta sonu yapacakları Adana Demirspor maçını alarak hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini belirtti.

Kutlu, Tevfik Sırrı Gür Stadında düzenlediği basın toplantısında geçen hafta Denizlispor maçında kaybetmekten çok, önceki performanslarını gösterememelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
Denizlispor mağlubiyeti sonrası futbolcularla ‘nasıl kaybettiklerini’ konuştuklarını belirten Kutlu, “Neleri yanlış yaptığımızı hem konuşarak hem de görüntülerle destekleyerek anlattık. Yaptığımız hataları bundan sonraki maçlarda yapmamız gerekenleri aktarıp Denizlispor maçını kapattık." diye konuştu.

Takım için çok önemli olan Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini belirten Hakan Kutlu, “Hem camia, hem taraftar, hem de bizim koyduğumuz hedefe ilerlememiz açısından çok önemli bir maç. İnşallah bu maçtan galibiyetle dönüp koyduğumuz hedefe bir adım daha yaklaşırız. Adana’da istediğimiz oyunu oynayarak kazanmak istiyoruz." dedi.

Bir basın mensubunun takımda ekonomik bir sıkıntı yaşanıp yaşanmadığı şeklindeki sorusuna Kutlu şöyle cevap verdi: "Biz ilişkilerimizi güven üzerine kurarız hep. Size böyle bir sıkıntı yok dersem yanıltmış olurum. Ne yazık ki, böyle sıkıntı ile uğraşıyoruz. Bizim başkanımızdan yönetim kurulumuzdan çok fazla şikayet edeceğimiz bir durum yok. Çünkü çok yalnızlar. Mali bir sıkıntımız var. Sizi yanıltmayayım. Ancak bu konu ile alakalı bugün bunu konuşmanın çok uygun olacağını düşünmüyorum. Bu konunun Adana Demirspor maçı sonrasına bırakılmasını uygun görüyorum."

İSTİFA EDERİM DEMEDİM
Başka bir basın mensubunun 'Adana Demirspor maçı sonrası sonuç ne olursa olsun istifa edeceğimiz söyleniyor' şeklindeki sorusuna ise Kutlu, "Şu an için alınmış bir kararım yok. Ama dediğim gibi verilmiş bazı sözler var. Bu sözler İnşallah Adana Demirspor maçı sonrası yerine gelir. İstifa ederim demedim oturur konuşuruz dedim. Bu konu ile ilgili konuşmanın şu an için size ve bize bir getirisi olmaz. Adana Demirspor maçı sonuna kadar sabredelim. Ben öyle bir şey demedim. İstifa anlamı lütfen çıkartmayın, çünkü takımın bu maça konsantre olması şart. Burada huzurluyum ancak mali konular oyuncu performansına yansırsa o zaman sıkıntı büyür. O zaman gidişata bakar karar veririz ama şu an için verilmiş bir karar yok." şeklinde cevap verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.