Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Hantaş Sportif, Trabzonspor Beraberliğine Sevinemedi

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hantaş Sportif, Trabzonspor maçında aldığı beraberliğe sevinemedi. Sportif direktör Osman Özoğlu, "Trabzonspor maçında çok iyi mücadele ettik ancak kırmızı kart görmemiz bütün oyun...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hantaş Sportif, Trabzonspor maçında aldığı beraberliğe sevinemedi. Sportif direktör Osman Özoğlu, "Trabzonspor maçında çok iyi mücadele ettik ancak kırmızı kart görmemiz bütün oyun düzenimizi alt üst etti. Kazanmak istiyorduk ama olmadı" diye konuştu.
Geçtiğimiz hafta sonu evinde Trabzonspor ile 24-24 berabere kalan Mersin Hantaş Sportif, ligdeki 2. beraberliğini aldı. Ligde oynadığı 15 maçtan 3 galibiyet, 10 mağlubiyet alan Mersin ekibi, topladığı 8 puanla ligin sonunda yer alıyor. Bu hafta sonu evinde deplasmanda Anafen Koleji’ne konuk olacak olan Güney ekibi, bu maçı kazanıp kötü gidişe dur demek istiyor.
"KIRMIZI KART OYUN PLANIMIZ ALT ÜST ETTİ"
Trabzonspor ile Anafen Koleji maçlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Mersin Hantaş Sportif Direktörü Osman Özoğlu, Trabzonspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Maça istediğimiz gibi başladık. Belki çok sayı bulamadık ama iyi savunma yaptık. Zaten ilk yarı da 11-10 bitti. Tabi bizim için maçın kırılma anı ilk yarının sonunda oldu. En iyi oyuncularımızdan biri olan Oleksandr Tiukin’in kırmızı kart görmesi oyun düzenimizi alt üst etti. İkinci yarıya biz 3 kişi başladık. Bu süre içinde Trabzonspor bulduğu gollerle bir anda öne geçti. Tabi Trabzonspor gibi bir takıma karşı oynamak gerçekten zor. Hele ki elimizde oyuna alabileceğiniz oyuncu yoksa daha da zor. İşte kenarda 16 yaşındaki bir çocuk oyuna giriyor. Tabi o da tecrübesiz olduğundan bazı basit hatalar yapabiliyor. Ancak onlar da bu şekilde tecrübe kazanacaklar. Çünkü onlar Mersin’in çocukları. Yenmemiz gereken bir maçtı ama olmadı" dedi.
"ANAFEN KOLEJİ MAÇINDA OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"
Trabzonspor maçında bir önceki haftaya göre daha iyi oynadıklarını vurgulayan Özoğlu, "Oyuncularımıza biraz daha güven geldi. Şimdi bu hafta Anafen Koleji ile deplasmanda oynayacağız. Rakibimiz gerçekten güçlü ve iyi oyunculardan kurulu bir takım. Zaten şu anda hem lider hem de bu ligin en iyi takımı olan Beşiktaş’a tek mağlubiyetini tattıran takım. O yüzden bizi zor bir maç bekliyor. Ancak bizim puan ya da puanlar almamız gerekiyor. Artık ligin alt sıralarından kurtulup, üst sıralara çıkmak istiyoruz. Ben oyuncularıma güveniyorum. İnşallah bu hafta deplasmandan iyi bir sonuçla döneceğiz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.