Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Büyükşehir Belediyespor’dan ’Şike’ İddialarına Yanıt

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü, dün oynanan Adana ASKİ maçıyla ilgili ortaya atılan ’şike’ iddialarını yalanladı.İddialarla ilgili olarak Mersin Büyükşehir Belediyespor...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü, dün oynanan Adana ASKİ maçıyla ilgili ortaya atılan ’şike’ iddialarını yalanladı.
İddialarla ilgili olarak Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, "30 Mart 2016 tarihinde, Adana ASKİ takımıyla yaptığımız maçla ilgili yapılan asılsız iddia ve suçlamalar kulübümüzü ziyadesiyle üzmüştür. Bu asılsız iddia ve iftiralar, kulübümüzün şahsiyetine, tüzel kişiliğine, temsil ettiği kamuoyuna ve sporcularımıza alenen hakarettir. Bu iddia ve iftiraları fütursuzca ortaya atanlarla ilgili kulübümüz yasal yollara başvuracaktır" denildi.
Ligde kalma mücadelesi veren Adana ASKİ, dün Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Mersin Büyükşehir Belediyespor’u 67-47 yendi. Karşılaşmada Mersin Büyükşehir Belediyespor’un yıldız oyuncusu Angel McCoughtry’nin forma giymemesi ise ortalığı karıştırdı. Bu durum maçla ilgili ’şike’ iddialarını gündeme getirirken, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Angel McCoughtry’nin rahatsızlığı nedeniyle forma giymediğini sosyal medya üzerinden paylaştığı sağlık raporu ile duyurdu.
Ancak, aynı şekilde kümede kalma mücadelesi veren Edirnespor’un, Angel McCoughtry’nin sağlık raporundaki bitiş tarihi olan 30.12.1899 yazısına dikkat çekerek, TBF’ye çağrıda bulunduğu belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.