Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Büyükşehir Belediyespor’da, Euroleague mağlubiyetinin üzüntüsü yaşanıyor

Euroleague Kadınlar A Grubu’nun ilk maçında evinde Fransa’nın BLMA takımına mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediyespor’da, mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Genel Menajer Melahat Aydın, istedikleri oyunu oynayamadıklarını ifade ederek,...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Euroleague Kadınlar A Grubu’nun ilk maçında evinde Fransa’nın BLMA takımına mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediyespor’da, mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Genel Menajer Melahat Aydın, istedikleri oyunu oynayamadıklarını ifade ederek, "Maça iyi başlayamadık. Daha sonra da aradaki farkı bir türlü kapatamadık. Özellikle rakibimiz hücumlardan hiç boş dönmedi ve maçı kaybettik" dedi.
Dün akşam Mersin’de oynadığı Euroleague Kadınlar A Grubu’nun ilk maçında Fransa’nın BLMA takımına 74-68 mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediyespor, gruba mağlubiyetle başlamış oldu. Grupta ilk 4 hedefi bulunan Mersin ekibi, diğer maçlardan alacağı galibiyetlerle hedefine ulaşmak istiyor. Bu hafta sonu ligde deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan turuncu-beyazlı ekip, bu maçı kazanarak ligde 2’de 2 yapmak istiyor.
"İstediğimiz oyunu ortaya koyamadık"
Maçlarla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehri Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, Avrupa maçlarına kötü başladıkları için üzgün olduklarını ifade ederek, "Dün Fransa’nın BLMA takımını ağırladık. Özellikle ilk maç olması dolayısıyla maçın çok daha zor geçeceğini biliyorduk. Tabi Euroleague’de kolay maç oynamayacağız. Rakibimiz gerçekten Fransa’nın en güçlü ekiplerinden biriydi. Oyuncuları Fransa Milli Takımı’nda oynayan oyuncular. Biz de aslında maça çok iyi hazırlanmıştık ancak istediğimiz gibi maça başlayamadık. Ardından açılan farkı bir türlü kapatıp, öne geçemedik. Tabi bunda rakibimizin bulduğu sayılar etkili oldu. Çünkü rakibimiz neredeyse geldiği hiçbir hücumdan eli boş dönmedi. Bu da bizim aradaki farkı kapatamamamıza neden oldu. Seyircimiz önünde mağlubiyetle başladığımız için üzüldük. Ancak grupta daha çok maçımız var. O yüzden bu maçı unutup diğer maçlara odaklanmalıyız. Bizim grupta ilk 4 hedefimiz var. İnşallah grup maçları sonunda bu hedefimize ulaşırız" diye konuştu.
"Galatasaray’ı yenmek istiyoruz"
Bu hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacaklarını vurgulayan Aydın, "Avrupa maçını unutup, lige dönüyoruz. Bu hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray ile deplasmanda oynayacağız. Lige Beşiktaş galibiyetle başlamıştık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Rakibimizin gücü ve kuvvetini biliyoruz. Ancak biz de güçlü bir ekibiz ve istedikten sonra her takımı yenebiliriz. O yüzden Galatasaray maçına da galibiyet parolası ile çıkacağız. Rakibimizi yenmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah alacağımız galibiyetle ligde 2’de 2 yaparak, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.