Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mersin Büyükşehir Belediyespor, çıkış peşinde

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde deplasmanda Galatasaray’a yenilen Mersin Büyükşehir Belediyespor’da, mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Genel Menajer Melahat Aydın, "Galatasaray maçında istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ve mağlup...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde deplasmanda Galatasaray’a yenilen Mersin Büyükşehir Belediyespor’da, mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Genel Menajer Melahat Aydın, "Galatasaray maçında istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ve mağlup olduk. Bellona AGÜ maçında alacağımız galibiyetle yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.
Euroleague Kadınlar A Grubu’nun ilk maçında Fransa’nın BLMA takımına 74-68 mağlup olduktan sonra geçtiğimiz hafta sonu Galatasaray’a da 92-59 yenilen Mersin Büyükşehir Belediyesi, üst üst 2 mağlubiyet birden aldı. Ligde oynadığı 2 maçta sadece 1’de galibiyet alan turuncu beyazlı ekip, 3 puanla 9. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu evinde Bellona AGÜ’yü ağırlayacak olan Mersin ekibi, bu maçı kazanıp, yeniden çıkışa geçmek istiyor.
"Galatasaray maçında istediğimiz oyunu ortaya koyamadık"
Galatasaray ve Bellona AGÜ maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Melahat Aydın, Galatasaray karşısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "Maça istediğimiz gibi başlayamadık ve sonradan toparlayamadık. Tabi oynadığımız rakibimiz Türkiye’nin en güçlü ekiplerinden biri Galatasaray’dı. Maçın zor olacağını özellikle İstanbul’da oynamamızdan dolayı iyice zor geçeceğini biliyorduk. Maçta bizim açımızdan öyle oldu. İstediğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamadık. Bunda hafta için oynadığımız Avrupa Ligi maçının da etkisi oldu. Çünkü o maçta oyuncularımız çok efor harcadı ve yoruldular. O bu maçada yansıdı. Mağlup olduğumuz için üzgünüz ancak lig maratonu daha uzun. Bu maçı hemen unutup, önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.
"Bellona AGÜ maçını kazanıp, çıkışa geçmek istiyoruz"
Bu hafta sonu evlerinde Bellona AGÜ’yü ağırlayacaklarını belirten Aydın, "Ligin 3. haftasında evimizde zorlu bir maça daha çıkacağız. Bu sene ligde oynayacağımız her maç zorlu geçecek gibi görünüyor. Her takım birbirini yenebilir. Biz Avrupa Ligi ve ligde aldığımız 2 mağlubiyeti unutup bu maça odaklanmalıyız. Çalışmalarımıza başladık. Rakibimiz ligde 2’de 2 yaptı. Onun da gücünün farkındayız. Bunu bilerek sahaya çıkacağız. Her maç olduğu gibi bu maça da galibiyet parolası ile çıkacağız. Rakibimizi yenmek için elimizden geleni yapacağız. İnşallah elde edeceğimiz galibiyetle yeniden bir çıkış yakalayacağız. Biz oyuncularımıza güveniyoruz. Onlar istedikleri zaman her takımı yeneriz. Özellikle seyircilerimizi de maça bekliyoruz. Onlar bize destek olduklarında biz özellikle Mersin’de her takımı yenebiliriz" şeklinde konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyespor, 5 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’de Edip Buran Spor Salonu’nda Bellona AGÜ’yü ağırlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.