Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Merinos Spor kayıpsız ilerliyor

Bayanlar Voleybol 2. Ligi 5. hafta mücadelesinde Merinos Gençlik ve Spor Kulübü kendi sahasında Seyhan Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek ligde beşte beş yaptı.Mücadeleye etkili başlayan taraf ev sahibi Merinos Spor oldu. İlk sette rakibi karşısında...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2016 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2016 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Merinos Spor kayıpsız ilerliyor
Bayanlar Voleybol 2. Ligi 5. hafta mücadelesinde Merinos Gençlik ve Spor Kulübü kendi sahasında Seyhan Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek ligde beşte beş yaptı.
Mücadeleye etkili başlayan taraf ev sahibi Merinos Spor oldu. İlk sette rakibi karşısında üstünlük kuran Merinos Spor, ilk seti 25-10 üstünlükle tamamladı. İkinci sette de rakibi karşısında üstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip, Seyhan Belediyesi karşısında 25-12 üstünlük sağlayarak maçta durumu 2-0’a getirdi. Son sette rakibi karşısında büyük bir üstünlük kuran Merinos Spor, seti 25-10 kazandı. Mücadelede durumu 3-0’a getiren Merinos Gençlik ve Spor Kulübü mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf oldu. Ligde çıktığı 5 maçı da kazanan Gaziantep temsilcisi ligde puanını 15’e yükselterek zirvedeki yerini korudu. hedef Play-off’a kalarak 1. Lig’e yükselmek. Maç sonu açıklama yapan Merinos Spor Başantrenörü Ali Bağcı, Seyhan Belediyesi karşısında iyi oyunla sonuca gittiklerini söyledi.
“Beşte beş güzel sonuç”
Merinos Spor Bayan voleybol takımı başantrenörü Ali Bağcı, yaptığı açıklamada seyir zevki yüksek bir mücadele oynadıklarına dikkat çekerek, “Bizim açımızdan çok güzel bir mücadele oldu. Bu sezon öncelikli hedefimiz Play-off’a kalmak. Sonraki aşamada ise Türkiye finallerine kalarak birinci lige çıkmaktır. Hedeflerimiz doğrultusunda güzel çalışmalar yapıyoruz. Beş maçın tamamını kazanıp seri yakalamamız bizim açımızdan çok güzel. Ligin 6. haftasında Mersin Üniversitesi ile oynayacağız. Mersin Üniversitesi maçından sonra lig daha da şekillenecektir. İnşallah yolumuza kayıpsız olarak devam edeceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.