Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Melo: “Geleceğimle İlgili Henüz Karar Vermedim”

Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağını doğrular nitelikte bir açıklama yaptı.Adı İtalyan ekibi Inter ile anılan Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, sarı-kırmızılı takımdan ayrılık sinyallerini verdi....

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağını doğrular nitelikte bir açıklama yaptı.
Adı İtalyan ekibi Inter ile anılan Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo, sarı-kırmızılı takımdan ayrılık sinyallerini verdi. Brezilyalı futbolcu hakkında çıkan transfer iddiaları hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Felipe Melo’nun kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklama şöyle:
“Son günlerde basında hakkımda birçok haber yer aldı. Bu haberlerde doğru olmadığını düşündüğüm bazı noktalara açıklık getirmek istiyorum. Geleceğimle ilgili kararı henüz vermedim. Çok sayıda zaferle ve kupalar kazanarak tamamladığımız uzun bir sezonun ardından ailemle birlikte tatil yaparak dinleniyorum. Kulübü hiçbir zaman finansal açıdan zor durumda bırakmadım. Aksine Galatasaray’a bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Galatasaray formasıyla sahada bulunduğum her bir dakikada elimden gelenin en iyisini yaptım. Bütün gerçek bu ve Galatasaraylılar bunu biliyor. Galatasaray’ı kendi sağlığımın bile önünde tuttuğumu göz önüne alırsak, bazı taraftarların yaptığı yorumlar beni üzdü. Dört yılın ardından hakkımda söylenen kötü sözleri hak etmediğimi düşünüyorum. Bu süreçte Galatasaray’ı her kulvarda başarıya taşımak için terimin son damlasına kadar mücadele ettim.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.