Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Melo: "Buraya Kazanmaya Geldim"

Galatasaray’ın eski oyuncusu Felipe Melo, Inter’i Avrupa kupalarına taşımak istediğini söyledi.Sezon başında transfer döneminin son gününde Inter’e transfer olan Galatasaray’ın eski oyuncusu Felipe Melo bir İtalyan televizyonuna verdiği...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray’ın eski oyuncusu Felipe Melo, Inter’i Avrupa kupalarına taşımak istediğini söyledi.
Sezon başında transfer döneminin son gününde Inter’e transfer olan Galatasaray’ın eski oyuncusu Felipe Melo bir İtalyan televizyonuna verdiği röportajda hedeflerini açıkladı. Sezonun ilk yarısında takımın değişmezlerinden olan ancak bir dönem form düşüklüğü yaşaması ve agresif tavırları nedeniyle takımdaki yerini kaptıran Brezilyalı oyuncunun Galatasaray’a döneceği konuşuluyordu.
Ligin ilk yarısını lider bitiren ancak daha sonra yaşanan düşüşle 4. sıraya gerileyen Inter geçen hafta içinde Melo’nun da ilk 11’de sahaya çıktığı karşılaşmada deplasmanda Genoa’ya 1-0 yenilmiş ve 3. sıradaki Roma ile arasındaki puan farkının 7’ye çıkmasına engel olamayarak Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefinden oldukça uzaklaşmıştı.
Felipe Melo röportajda yeni bir takım olmaları nedeniyle bu şekilde düşüşler yaşanmasının normal olduğunu vurgulayarak "Yeni bir takımın üst seviyelerde oynaması zordur. Geçen seneye göre daha iyiyiz. Tekrardan iyi oynamaya başladık. Ben buraya kazanmaya ve takımı Avrupa kupalarına taşımaya geldim. Amacımız Şampiyonlar Ligi" şeklinde konuştu.
Inter bu akşam sahasında Udinese’yi konuk edecek. Felipe Melo’nun geçen hafta cezası nedeniyle yerine oynadığı Kondogbia ile orta sahada beraber oynaması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.