Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Taş, Adana Demirspor’da

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Mersin İdmanyurdu’nun genç futbolcusu Mehmet Taş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Aytaç Durak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle 2 yıllık anlaşmaya imza atan Adana Demirspor’un yeni transferi...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mehmet Taş, Adana Demirspor’da
PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Mersin İdmanyurdu’nun genç futbolcusu Mehmet Taş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Aytaç Durak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreniyle 2 yıllık anlaşmaya imza atan Adana Demirspor’un yeni transferi Mehmet Taş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mavi-lacivertli ekibe geldiği için son derece mutlu olduğunu ifade etti.
Transferinin mutlu sonla bitmesiyle birlikte resmi sözleşme imzaladığı için çok sevinçli olduğunu dile getiren Taş, "Adana Demirspor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu herkes çok iyi bilir. Bu kulübün çatısı altında olmaktan son derece memnunum. Transferim için Kulüp Başkanımız Sedat Sözlü ve tüm yönetici büyüklerime teşekkür ediyorum. İnşallah yüzlerini kara çıkarmam. Ayrıca Erkan Sözeri hocamla çalışacak olmakta bana ayrı bir motive kaynağıdır" dedi.
Camianın beklentisinin farkında olduğunu söyleyen 25 yaşındaki futbolcu, "Başkanıyla, yönetimiyle ve taraftarıyla ne kadar büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Takım arkadaşlarımla ele ele verip yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak ve hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. O kadar heyecanlıyım ki şu an da duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum. Bundan sonra bizler sahada konuşacağız" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.