Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Özdilek: Kaybedecek kadar kötü oynamadık

SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kaybedecek kadar kötü oynamadıklarına inandığını söyledi.Özdilek, 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Kaybettiğimiz için üzgünüz ama...

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, kaybedecek kadar kötü oynamadıklarına inandığını söyledi.

Özdilek, 2-1 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Kaybettiğimiz için üzgünüz ama kaybedecek kadar kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Özellikle ilk yarı çok dengeli bir oyun oldu. Beklemediğimiz anlarda 2-0 geriye düşmek kolay değil. 1-0’dan sonra Edinho ile kaçırdığımız bir pozisyon var. İçeri golü bularak girsek daha farklı olabilirdi.” dedi.

İkinci yarı daha iyi ve üretken oynadıklarını ifade eden genç teknik adam, “Ama ikinci golü bulamadık. 90. dakikada direkten dönen topumuz var. Futbolda şansınız da olacak. Takımın genel halinden ve isteğinden memnunum. Sadece 90. dakikada gösterilen kırımız kart biraz ağır oldu gibi, eğer küfür yoksa. Ki oyuncumla konuştum sadece rakibinin ayağına bastığını ittiğini söyledi. Eğer böyleyse Hüseyin hoca biraz ağır bir karar vermiş.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.