Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet İpek, Şanlıurfaspor İçin Adaylığını Açıkladı

Şanlıurfaspor’un daha önce yeterli oy çoğunluğu olmadığından dolayı ertelenen kongresine 1 gün kala başkanlığa Mehmet İpek’te aday oldu.Belirsizliğin devam ettiği Şanlıurfaspor kongresi 25 Haziran tarihinde yapılacak. Şanlıurfaspor’un...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mehmet İpek, Şanlıurfaspor İçin Adaylığını Açıkladı
Şanlıurfaspor’un daha önce yeterli oy çoğunluğu olmadığından dolayı ertelenen kongresine 1 gün kala başkanlığa Mehmet İpek’te aday oldu.
Belirsizliğin devam ettiği Şanlıurfaspor kongresi 25 Haziran tarihinde yapılacak. Şanlıurfaspor’un olağanüstü kongresine tek listenin olacağı düşünülürken seçime 2 gün kala Mehmet İpek adaylığını açıkladı. Şanlıurfa’da yıllarca amatör anlamda futbol oynayan Mehmet İpek, “Bizler futbolun içinden gelen insanlarız sorunların nasıl giderileceğini bilen kişileriz, başarılı olmak için ne gerekli olduğunu biliyoruz onun için planlarımız mevcut” şeklinde açıklamalarda bulundu.
ŞALIURFASPOR’DA AMATÖR’DE BİRÇOK TAKIMDA OYNADI
Şanlıurfaspor başkan adayı Mehmet İpek, “Şanlıurfaspor Kulüp başkanlığına adaylığımı açıkladım. Yapılan yanlışlardan dolayı Şanlıurfaspor kulüp başkanlığını istiyorum. Özellikle Fethi Şimşek döneminde olan yanlışlardan sonra bu borçları, sıkıntıları bildiğim için başkanlığımı açıkladım. Kendi hedeflerimiz var, hedeflerimizi biliyoruz. Kendi öz değerlerimize değer verdiğimiz zaman daha iyi işler başaracağımıza inanıyoruz. Kendi transfer komitemiz olsun, ekibimiz olsun işi bilen insanlar olduğu sürece güzel şeyler olacağını umuyorum. Ben isterdim ki özellikle siyasilerin, belediyelerin, iş adamlarının şuan yanımızda olmasını isterdim. Sonuçta futbolu bilen, futbolun içinden gelen insanlarız ve Şanlıurfaspor’u en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.