Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Ekinci, Liste Sunmamasının Nedenini Açıkladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mehmet Ekinci, Liste Sunmamasının Nedenini Açıkladı
Şanlıurfaspor’da eski kulüp başkanı Fethi Şimşek’in istifa etmesinin ardından başlayan yeni başkan arayışları ikinci kongrede de sonuçsuz kaldı.
Şanlıurfaspor eski başkan Fethi Şimşek’in istifasının ardından yeni başkan arayışlarına devam ederken Şanlıurfaspor yönetim kurulu listesini oluşturması konusunda ismi ön plana çıkan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, pazar günü yapılan kongrede divana liste sunmadı. Ekinci, divana neden liste sunmadığını ise basın mensuplarına açıkladı. Ekinci, "Yaklaşık 3-4 gündür Şanlıurfaspor’un yeni yönetimini oluşturmak adına çalışmalarımız mevcuttu ve bu çalışmalar neticesinde de bir listemizi oluşturduk. Şanlıurfaspor kongresinde heyecan duyan başka insanların da olduğunu gördük. Bu anlamda, bu heyecanı listeye yansıtmak adına biz oluşturduğumuz listeyi sunmadık. Dolayısıyla divanın da yetkisinde olan bir hususla 25 Haziran 2016 saat 11.00’a kadar kongremiz donduruldu. Bu süre zarfında oluşturduğumuz listemizi revize edilmek kaydıyla inşallah sunacağız. Şanlıurfaspor’u herkesin kabul edeceği bir yönetim kuruluna da kavuşturmuş olacağız” şeklinde konuştu.
Şanlıurfaspor’un fahri başkanlığı için adı geçen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin kongrede, geniş katılımlı yeni bir liste sunması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.