Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Ekici’yi Üzen Olay

Trabzonspor’da Erkan Zengin ve Mehmet Ekici arasında yaşanan kavgada sessiz kalan teknik direktör Shota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma Ekici’yi üzdü.Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında oynanan ve bordo-mavililerin 3-1 yenildiği...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2015 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2015 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor’da Erkan Zengin ve Mehmet Ekici arasında yaşanan kavgada sessiz kalan teknik direktör Shota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma Ekici’yi üzdü.
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında oynanan ve bordo-mavililerin 3-1 yenildiği Osmanlıspor karşılaşması sonrası soyunma odasında Erkan Zengin ile Mehmet Ekici arasında yaşanan kavgaya sessiz kalınması takım içerisinde huzursuzluğun yaşanmasına neden oldu. Olay sonrası başta teknik direktör Shota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma’nın yaşananlar karşısında bir tavır sergilememesi en çok Mehmet Ekci’yi üzdü. Erkan Zengin’in Torku Konyaspor maçında herhangi bir ceza almayıp ilk on birde sahaya çıkması ise takım içerisinde farklı tartışmaların yaşanmasına neden oldu.
İÇ OPERASYON YOLDA
Spor Toto Süper Lig’de, son 3 haftayı sıfır çekerek kapatan ve takım içinde yaşanan gelişmelerle de gündeme gelen Trabzonspor’da radikal kararlar alınması ön plana çıktı. Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan bu konuda tam destek alan teknik direktör Shota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma’nın, milli arada takım içinde huzurun sağlanması adına bir dizi karar alması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.