Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Medicana Sivasspor’u 9 Kırmızı Kart Yaktı

Spor Toto Süper Lig’e 11 yıl sonra veda eden Medicana Sivasspor’da futbolcular 9 kez kırmızı kart görerek takımın düşmesinde önemli rol oynadı. Bu kırmızı kartların hepsinin ev sahibi olduğu maçlarla çıkması dikkat çekti.2004-2005...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’e 11 yıl sonra veda eden Medicana Sivasspor’da futbolcular 9 kez kırmızı kart görerek takımın düşmesinde önemli rol oynadı. Bu kırmızı kartların hepsinin ev sahibi olduğu maçlarla çıkması dikkat çekti.
2004-2005 sezonunda şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Medicana Sivasspor bu sezon aldığı 6 galibiyet 13 beraberlik 15 mağlubiyetle ligi 31 puanla tamamlayarak Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu ile beraber küme düşen takımlardan biri oldu. Sezon boyunca inişli, çıkışlı bir grafik çizen kırmızı-beyazlı ekibin küme düşmesine en önemli etkenlerden biri sahasında oynadığı 17 maçın 9’unda kırmızı kart görmesi oldu.
9 KIRMIZI KART 14 PUAN KAYBETTİRDİ
Kırmızı kart gördüğü maçlarda 14 puan kaybeden Medicana Sivasspor, bu maçlardan 3’ünde sahadan galibiyetle ayrıldı. 4 kez berabere kalan ayrılan Yiğidolar, 2 kez ise mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekipte futbolcular öne geçilen bazı maçlarda kırmızı kart görerek takımın puan kaybetmesine neden oldu. Sivasspor’da Ganalı stoper John Boye iki kez kırmızı kart görerek takımını sahada yalnız bıraktı. Kırmızı-beyazlı ekipte İbrahim Öztürk, Beykan Şimşek, Cicinho, Yiğit İncedemir, Barrales, Gökhan Süzen ve Çağatay Çeken kırmızı kart gören diğer oyuncular oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.