Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Medicana Sivasspor’lu Futbolcular Lösemili Çocuklarla Buluştu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’da futbolcular ve teknik kadro, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi gören lösemili çocuklarla bir araya geldi.CÜ Başhekimliğinde bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’da futbolcular ve teknik kadro, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi gören lösemili çocuklarla bir araya geldi.
CÜ Başhekimliğinde bulunan Hikmet Boran Konferans Salonu’nda gerçekleşen ziyarette, Teknik Direktör Mesut Bakkal ve futbolcular lösemili çocuklar ile yakından ilgilendi. Çocuklara forma hediye eden oyuncular hatıra fotoğrafı çektirdi. Futbolcuları karşısında gören çocukların oldukça mutlu oldukları gözlerden kaçmadı.
Ziyarette konuşan Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Rahmetli annem de hastaydı ve 6 yıl uğraştım, sıkıntıları o kadar iyi biliyorum. İnşallah, bu gelişimiz yavrularımıza şifa olur. İnşallah en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar. Burada olmaktan çok mutluyuz, son günlerde yaptığımız en güzel organizasyon diyebilirim. İnşallah çocuklarımız bize de uğurlu gelecektir" dedi.
CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli ise desteklerinden dolayı Sivasspor Kulübü yöneticilerine, teknik heyete ve futbolculara teşekkür etti.
Programa, Medicana Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten, CÜ Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe ile çocukların aileleri katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.