Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Medicana Sivasspor - Osmanlıspor Maçının Ardından

Osmanlıspor Yardımcı Antrenörü Hüseyin Çimşir Karşılaşma Sonrası Düzenlenen Basın Toplantısında Yaptığı Açıklamada Deplasmanda Bir Puanın Sevindirici Olduğunu Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medicana Sivasspor - Osmanlıspor Maçının Ardından
Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Medicana Sivasspor, sahasında karşılaştığı Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı.
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Medicana Sivasspor Teknik Sorumlusu Mustafa Altındağ, "Galibiyet bekliyordum ama skor olmadı. Rakibimiz bugün bizden daha çok mücadele etti istekliydi. Bizde istekliydik ama çok basit hatalar yaptık. İstediğimiz oyunu oynayamadık tempoyu yakalayamadık. Yeni gelen oyuncular var daha uyum içerisinde olamadık. Sivasspor’un kapasitesi belli ekip olarak da iyi oyunculardan kurulu hava yakalamak için futbolcularımız ile iyi çalışıp eksiklerimizi giderip daha iyi olacağımıza inanıyorum. Bir galibiyete ihtiyacımız var bu galibiyeti aldığımız zaman oyuncularımızın da kendine güveni artacak. Bu havayı yakalamak için önümüzdeki boşluğu iyi değerlendireceğiz" dedi.
OSMANLISPOR CEPHESİ
Osmanlıspor Yardımcı Antrenörü Hüseyin Çimşir ise, "Bugün bana göre iyi mücadele ettik. Galatasaray maçından sonra bu maç bizim için zor bir maçtı ama bütün arkadaşlarımı herkesi tebrik ediyorum. Kazanmamız gereken bir maçtı ama berabere kaldık. Deplasmanda alınan bir puan bizim için sevindirici takım olma yolunda mesafe kat ediyoruz. İnşallah bundan sonra daha iyi olacağız ve başarılar elde edeceğiz" diye konuştu.
Çimşir, son dakika yaşanan tartışma ile ilgili olarak ise futbolda böyle şeylerin olabileceğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.