Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mecnun Otyakmaz’a ’Devam ET’ Baskısı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’da olağanüstü kongre kararı alınmasının ardından sivil toplum örgütleri, camia ve taraftarlar Başkan Mecnun Otyakmaz’a başkanlığı bırakmaması için baskı yapıyor.Ligin son üç haftasına...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mecnun Otyakmaz’a ’Devam ET’ Baskısı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’da olağanüstü kongre kararı alınmasının ardından sivil toplum örgütleri, camia ve taraftarlar Başkan Mecnun Otyakmaz’a başkanlığı bırakmaması için baskı yapıyor.
Ligin son üç haftasına düşme potasında giren son oynadığı Akhisar Belediyespor maçında kaleci Setkus’un ayağının altından kaçırdığı topla sahadan beraberlikle ayrılan Medicana Sivasspor’da karşılaşma sonrası bazı taraftarların kötü tezahüratlarının ardından Medicana Sivasspor Yönetim Kurulu 22 Mayıs’ta olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın kongrede aday olmayı düşünmemesinin ardından sivil toplum örgütleri, camia, taraftarlar ve şehir harekete geçerek Başkan Otyakmaz’ın bırakmaması için baskı yapmaya başladı. Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahat Türkmenoğlu ve yönetimi Başkan Otyakmaz ile bir araya gelerek destek verdi. Başkan Otyakmaz, Sivasspor’da başkan olmanın güzel olduğunu belirterek, "Bunlar güzel günlerdi. Her güzel şeyinde bir sonu vardır. Gençlerbirliği karşılaşması sonrası yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte çok önemli bir basın toplantısı yapacağız. Her soruya açık bir şekilde geçtiğimiz süreci ayrıntılı bir şekilde değerlendireceğiz. O zaman daha kesin konuşuruz. Tabi ki sizlerin düşünceleri bizi onure ediyor" dedi.
Taraftarlarının tepki göstermesinin normal söyleyen Otyakmaz, "Bunların hepsini hazmedebiliriz. Sorun o değil başka şeyler de var. Çok gurur kırıcı şeyler var" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.