Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mavi Şimşekler İzmir yolcusu

Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri’nde sürdüren Adana Demirspor’da moraller yerinde.Akşam üzeri yapılan antrenman öncesi oyuncularla toplantı yapan Adana Demirspor Teknik...

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mavi Şimşekler İzmir yolcusu
Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri’nde sürdüren Adana Demirspor’da moraller yerinde.
Akşam üzeri yapılan antrenman öncesi oyuncularla toplantı yapan Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Manisaspor karşılaşmasının önemini anlattı. Mavi-lacivertli ekipte antrenman düz koşu ile başlarken, daha sonra 5’e 2 oynandı. Deneyimli teknik adam İpekoğlu yönetiminde idmanın son bölümünde ise tam sahada taktik amaçlı çalışmalar yapıldı. Oyunu belirli bölümlerde durduran İpekoğlu, öğrencilerine yapmaları gerekenleri anlattı.
Adana Demirspor Teknik Direktörü olarak ilk maçına çıkacak olan Engin İpekoğlu, galibiyetle başlamayı hedeflediklerini söyledi. Ligde şu ana kadar 1 galibiyeti olan mavi-lacivertli ekip, 3 puan hasretine son vermek istiyor.
Cumartesi günü havayoluyla İzmir’e geçecek olan Adana Demirspor kafilesi daha sonra karayoluyla Manisa’ya gidecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.