Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Matjaz Kek: “Alınan sonuç fena bir sonuç değil”

Medipol Başaşşehir deplasmanından golsüz eşitlikle ayrılan Rijeka’da Teknik Direktör Matjaz Kek, “Alınan sonuç fena bir sonuç değil. Biz de pozisyonlar bulduk, onlar da buldu. Maçın son dakikalarında Başakşehir bizi cezalandırabilirdi"...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 22:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 22:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medipol Başaşşehir deplasmanından golsüz eşitlikle ayrılan Rijeka’da Teknik Direktör Matjaz Kek, “Alınan sonuç fena bir sonuç değil. Biz de pozisyonlar bulduk, onlar da buldu. Maçın son dakikalarında Başakşehir bizi cezalandırabilirdi" dedi.
UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Medipol Başakşehir ile golsüz berabere kalan Hırvatistan temsilcisi Rijeka’da Teknik Direktör Matjaz Kek, mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Sonucun fena bir sonuç olmadığını dile getiren Matjaz Kek, "Biz de pozisyonlar bulduk, onlar da buldu. Maçın son dakikalarında Başakşehir bizi cezalandırabilirdi. Şimdi önümüzdeki lig maçımıza bakacağız. 50 ve 55. dakikalar arası birçok pozisyona girdik ama Başakşehir bunları engellemesini bildi. Bu alınan sonuç ortada bir sonuç. Onun dışında Pazar günü ligde zorlu bir maçımız var. Biz kendi evimizde oynadığımız maçları çok iyi oynuyoruz. Gelecek maçta iyi bir sonuçla çıkacağımızı düşünüyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.