Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marsel İlhan Çin’de Son Sekizde

Japon rakibine set şansı tanımayan Marsel İlhan, Çin’in Şenzen kentindeki ATP Challenger turnuvasında çeyrek finale ilerledi.Çin’in Şenzen kentindeki toplam 75 bin dolar ödüllü ATP Challenger turnuvasında raket sallayan Marsel İlhan, sırasıyla...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Japon rakibine set şansı tanımayan Marsel İlhan, Çin’in Şenzen kentindeki ATP Challenger turnuvasında çeyrek finale ilerledi.
Çin’in Şenzen kentindeki toplam 75 bin dolar ödüllü ATP Challenger turnuvasında raket sallayan Marsel İlhan, sırasıyla İsviçreli ve Japon rakiplerini geçerek adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.
Son sınavını Hiroki Moriya önünde veren İlhan, 1 saat 17 dakika süren maç boyunca çok etkili servisler kullandı. Birinci servislerinden yüzde 82 ile puan çıkardığı ve servisini kırdırmadığı mücadeleden 6-4, 6-3’lük setlerle üstün ayrılan milli tenisçi, son sekizdeki yerini ayırttı.
Bir önceki hafta Guançu’da oynadığı çeyrek finalin ardından bir diğer Çin kenti Şenzen’de de bu dereceyi yakalayan Marsel, yarı final yolunda ev sahibi ülkeden Wu Di ile karşılaşacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.