Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MARMARİS’TE SÖRFÇÜLERDEN LODOS ŞOV

Muğla’nın Marmaris ilçesinde lodosun çıkmasını bekleyen adrenalin tutkunu sörfçüler, denizin üstünde rüzgarla adeta dans etti.Marmaris’te dünden bu yana etkili olan lodos, sörf tutkunlarına yaradı. Gökova - Akçapınar sahilinde her...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Marmaris ilçesinde lodosun çıkmasını bekleyen adrenalin tutkunu sörfçüler, denizin üstünde rüzgarla adeta dans etti.
Marmaris’te dünden bu yana etkili olan lodos, sörf tutkunlarına yaradı. Gökova - Akçapınar sahilinde her yıl binlerce yerli ve yabancının yaptığı rüzgar sörfü heyecanı, son yıllarda Marmaris’e de sıçradı. Turistik ilçede kış aylarındaki yağışlı ve fırtınalı havalarda insanlar genelde evlerine kapanırken, bazıları ise olumsuz havayı adeta dört gözle bekliyor. Rüzgarın çıktığı gören çok sayıdaki heyecan tutkunu, sahile giderek dalgaların arasında rüzgar ve uçurtma sörfü yapıyor.
Son yıllarda sayıları arttığı göze çarpan sörfçülerin rengarenk uçurtmaları, renkli görüntüler oluşturuyor. Meraklı birçok kişi de sahilde durarak uçurtmaların süzülmesini ve ona bağlı olan sörfçünün deniz üstünde uçmasını ilgiyle izliyor.
Rüzgar çıktığında sörf heyecanının kendisini denize çektiğini dile getiren Duygu Koçak, rüzgar sörfünü kadınların da rahatlıkla yapabileceği bir spor olduğunu kaydederek, heyecan yaşamak isteyenleri sörf yapmaya davet etti.
Öte yandan Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, ilçede lodosun hızının bugün 50 ile 70 kilometreye ulaşmasının beklendiği belirtildi. Fırtınanın etkisini azaltarak salı gününe kadar devam etmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.