Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisaspor’un Kamp Programı Belli Oldu

PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisaspor’da yeni sezon öncesi kamp programı belli oldu. 8 Temmuz’da Manisa’da top başı yapacak olan siyah-beyazlılar, kamp programına Isparta ve Bolu’da devam edecek.Manisaspor’da 30 Haziran-2 Temmuz...

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2016 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2016 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisaspor’da yeni sezon öncesi kamp programı belli oldu. 8 Temmuz’da Manisa’da top başı yapacak olan siyah-beyazlılar, kamp programına Isparta ve Bolu’da devam edecek.
Manisaspor’da 30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında yapılacak seçmeler ile yeni sezon hazırlıkları başlayacak. Altyapıdan futbolcuların yanı sıra yerli ve yabancı futbolcuların deneneceği seçmelerin ardından A takım, 8 Temmuz Cuma günü Tarık Almış Spor Tesisleri’nde toplanarak 2016-2017 sezonu hazırlıklarına başlayacak. 13 Temmuz Çarşamba gününe kadar sağlık kontrollerinden geçecek ve hazırlıklarına devam edecek olan siyah-beyazlılar 1. etap çalışmalarını 14-26 Temmuz tarihleri arasında Isparta Davras Sirene Hotel’de gerçekleştirecek. 1. etabın ardından izne çıkacak olan futbolcuların ikinci etap çalışmaları ise 29 Temmuz-12 Ağustos tarihleri arasında Bolu Termal Otel’de yapılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.