Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisasporlu Futbolcular Şampiyonluğu Çiftetelli İle Kutladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sahasında konuk ettiği Sivas Belediyespor’u 1-0 yenen Ege temsilcisi Manisaspor, şampiyon olarak PTT 1. Lig’e yükseldi. Maç sonrası futbolcular ve teknik heyet şampiyonluğu çiftetelli oynayarak kutladı.Geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sahasında konuk ettiği Sivas Belediyespor’u 1-0 yenen Ege temsilcisi Manisaspor, şampiyon olarak PTT 1. Lig’e yükseldi. Maç sonrası futbolcular ve teknik heyet şampiyonluğu çiftetelli oynayarak kutladı.
Geçtiğimiz sene Spor Toto 2. Lig’e düşen Manisaspor, bir sezon aradan sonra tekrar PTT 1. Lig’e çıktı. Ligin son haftasında sahasında ağırladığı Sivas Belediyespor’u golcü oyuncusu Bahattin Köse’nin ayağından bulduğu gol ile 1-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, ligi 66 puanla şampiyon olarak tamamlandı. Maçın son düdüğünün çalmasıyla birlikte Manisasporlu futbolcu ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Stat hoparlörlerinden çalan çiftetelli müziğiyle birlikte futbolcular sahada, taraftarlar ise tribünde oynayarak, şampiyonluğun tadını çıkardı. Manisaspor’un kalecisi Bayram Olgun siyah-beyazlı bayrağı orta saha çizgisine dikerken, kimi futbolcular da bayrakla sahada tur attı. Manisaspor’un tecrübeli oyuncusu Barbaros Barut ise son düdükle birlikte yere kapanarak dua etti. Futbolcu ve teknik heyetin aileleri de sahaya inerek, bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.
Manisaspor’un çok zorlu bir ligi geride bırakarak, şampiyon olduğunu belirten Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Çok mutluyuz. Bu benim yaşadığım 2. şampiyonluk oldu. Şükürler olsun ki şampiyonluğa hep inanan bir oyuncu grubum vardı. Tüm sezon çok zorlu geçti ama çocuklar bunun sonunu getirdiler. Emeği geçen herkesten Allah bin kere razı olsun” dedi.
Şampiyonluk maçını izleyen eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da maç sonrası sahaya inerek, futbolcuların ve taraftarın sevincine ortak oldu. Maçın ardından eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, futbolcuların şampiyonluk çelenklerini boyunlarına astı.
BAŞKAN MERGEN’İ İSTİFAYA DAVET ETTİLER
Manisasporlu bir grup taraftar, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen aleyhine istifa sloganları atarken, yine maçı izleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü, “Büyük başkan” sloganlarıyla karşıladı. Taraftarla aralarında bir süredir kriz olan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, saha içindeki şampiyonluk kutlamalarına da katılmadığı gözlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.