Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisaspor’dan birlik beraberlik mesajı

TFF 1. Lig takımlarından Manisaspor’un basın sözcüsü Yunus Emre Şahin, TFF 1. Lig’in 7. haftasında Adana Demirspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. Şahin, kahvaltıda birlik beraberlik...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2016 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisaspor’dan birlik beraberlik mesajı
TFF 1. Lig takımlarından Manisaspor’un basın sözcüsü Yunus Emre Şahin, TFF 1. Lig’in 7. haftasında Adana Demirspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. Şahin, kahvaltıda birlik beraberlik mesajı verdi.
Saruhan Bey Park’ta gerçekleştirilen kahvaltıya Manisaspor Asbaşkanı Erkan Öztürk, 2. Başkan Hakkı Övünç, yönetim kurulu üyeleri Serkan Özşen, Seyithan Akar ve Nurullah Aksöz ve Manisa’da görev yapan basın mensupları katıldı. Basın Sözcüsü Yunus Emre Şahin, kahvaltıda yaptığı konuşmada ilerisi için camiaya önemli mesajlar verdi. Pazar günü oynanacak Adana Demirspor karşılaşması öncesi siyah-beyazlı camiaya birlik çağrısında bulunan Şahin, “Bu mücadelede şehir tek yürek olmalı" dedi.
Her kentin önemli markası bulunduğunu, Manisa’nın en önemli markasının ’Manisaspor’ olduğunu vurgulayan Yunus Emre Şahin, "Şehir olarak taraftarımızla, kurumlarımızla, siyasi değerlerimizle beraber bu takıma sahip çıkılması gerekiyor. Takım şehrin tanıtımında büyük pay sahibi, bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Sezona iyi bir başlangıç yapamadık ama kaliteli bir kadromuz var. Hedeflerimizden beklemediğimiz sapmalar olsa da ligde iyi yerlere geleceğimizden şüphemiz yoktur. Yönetim ve teknik heyetimiz olarak günü kurtaracak işler değil, Manisaspor’un geleceğini oluşturmak istiyoruz, bunun için de zamana ihtiyacımız var. Takım olarak eksiklerimiz mutlaka vardır, bunları şehrin ve taraftarımızın manevi desteği ile aşacağımıza inanıyorum" dedi.
"19 Mayıs Stadı’nda buluşalım"
Başta siyah-beyazlı renklere gönül vermiş taraftarlar olmak üzere; milletvekilleri, vali, belediye başkanları, belediyelerin meclis üyeleri, daire müdürleri ve sivil toplum örgütleri başkanlarına Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda pazar günü saat 14.00’te oynanacak Manisaspor-Adana Demirspor karşılaşmasını tribünden izlemeye ve Manisaspor’a destek vermeye çağıran Basın Sözcüsü Yunus Emre Şahin, “Bu mücadelede şehir tek yürek olmalı. Manisaspor için bir kıvılcım çakmalı" dedi. Siyah-beyazlı camiaya birlik çağrısında bulunan Şahin, "Konjonktürel, günlük yararlara dönük ya da politik hesaplara dayalı ucuz teşebbüsleri, hesapsız kitapsız bu kent yararına yapılacak çalışmalardan ayırmak gerekiyor. Kaldı ki, Manisaspor için atılacak her adım, bu kentte yaşayan herkese yarar sağlar, hepimizin hayatını iyileştirir. Manisa için doğru ve yararlı olanı tereddüt etmeden desteklemek, gerekiyorsa bu konuda kısa vadeli hesaplara girmeden görev almak hem insani bir ahlak gereğidir, hem de yaşadığın ve kazandığın kente karşı sosyal bir yükümlülüktür" diye konuştu.
“Kutuplaşma fayda getirmez”
Camianın yeni gelen teknik heyete ve yönetime destek olması gerektiğini söyleyen Yunus Emre Şahin, “Bundan sonra önümüze bakmamız şart. Yeni gelen bir yönetim ve teknik heyet var. Bu yönetimde Manisaspor’un sorunlarını çok iyi bilen insanlar var. Bu bizim için bir avantajdır. Tüm camianın da eskiye bir sünger çekip birlik olması gerekiyor. Manisaspor’a gönülden bağlı olan herkes elini taşın altına koymalı ve yönetime destek vermeli. Kutuplaşmalara müsaade etmemeli ve ileriye dönük planlar yapmalıyız. Bu günleri ancak birlik olursak aşarız” diye konuştu.
“Zaman kaybetmeden tek yumruk olmalıyız”
Taraftarlara da çağrıda bulunan Şahin, “Manisaspor taraftarı bambaşkadır. Onlar takımlarına her zaman koşulsuz şartsız destek vermiştir. Ben inanıyorum ki onlarla beraber bu yıl yeniden üst lige tırmanacağız. Onlar bu kulübün olmazsa olmazı. Şimdi hep beraber el ele verip destek olmalıyız. Bireysel eleştirilerle zaman kaybetmemeliyiz. Zaman kaybetmeden tek yumruk olmalıyız” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.