Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisaspor’da Mehmet Altıparmak Dönemi

PTT 1. Lig’in yeni ekibi Manisaspor, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile anlaşmaya vardı.Manisaspor, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile anlaştı. Altıparmak, 19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nde Başkan Abdullah Mergen ile yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 21:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 21:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisaspor’da Mehmet Altıparmak Dönemi
PTT 1. Lig’in yeni ekibi Manisaspor, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile anlaşmaya vardı.
Manisaspor, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile anlaştı. Altıparmak, 19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nde Başkan Abdullah Mergen ile yaptığı görüşme sonrasında kulüp ile 1 yıllık ön sözleşme imzaladı. Başkan Mergen bu yeni birlikteliğin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ettiğini belirterek, “Mehmet Altıparmak hocamız geçmişte görev aldığı takımlarda oynattığı futbol ile Türk futbol kamuoyunun beğenisini kazanmış önemli bir isim. Kendisinin kulübümüze çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Türkiye’nin en önemli kulüplerinden olan Manisaspor’da görev alacak olmanın kendisi için onur olduğunu ifade eden Mehmet Altıparmak ise, “Amacımız geçmiş sezonlarda süper ligde önemli işler gerçekleştiren Manisaspor’u layık olduğu süper lige tekrar çıkarmak” dedi.
Teknik Direktör Altıparmak’ın yardımcılıklarını ise Murat Özduran, Korhan Özen ve Şanver Göymen ve yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.