Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisaspor’da Başkanlığa Yeniden Mergen Seçildi

Bu sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek Manisaspor’da geçtiğimiz hafta ertelenen olağan genel kurul bugün yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede, işadamı Mevlüt Aktan 236 oy alırken, mevcut başkan Abdullah Mergen 251 oyla yeniden başkanlığa...

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisaspor’da Başkanlığa Yeniden Mergen Seçildi
Bu sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek Manisaspor’da geçtiğimiz hafta ertelenen olağan genel kurul bugün yapıldı. İki adayın yarıştığı kongrede, işadamı Mevlüt Aktan 236 oy alırken, mevcut başkan Abdullah Mergen 251 oyla yeniden başkanlığa seçildi.
Maddi sıkıntılara rağmen bu sezon 2. ligden şampiyon olarak PTT 1. Lig’e yükselen Manisaspor’da çoğunluk sağlanamaması nedeniyle daha önce ertelenen olağan genel kurul, bu kez Manisa Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. İşadamı Mevlüt Aktan ve mevcut başkan Abdullah Mergen’in yarıştığı seçimli kongrede 497 delege oy kullandı. Saat 14.00’da başlayan ve 17.00’da sona erden seçim sonrası yapılan oy sayımında iş adamı Mevlüt Aktan 236 oyda kalırken, mevcut başkan Abdullah Mergen 251 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi. Ayrıca 4 oy geçersiz sayılırken, 6 zarf da boş çıktı.
Kongrenin ardından açıklamalarda bulunan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, “9 tane yöneticim var burada. Hepsinden Allah razı olsun. Bu arkadaşlarla 2 yıldır iyi mücadele ettik. Geçen yıl Allah bize şampiyonluğu nasip etti. Şimdi aramıza yeni katılan arkadaşlar var. Onlarla da güçlenerek inşallah Allah bize bu takımı süper lige çıkarmayı nasip eder. Manisa’mıza, camiamıza, Türk futboluna hayırlar getirsin. Bizi destekleyen ve ya desteklemeyen herkese de teşekkür ediyorum" dedi.
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’in yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
"Hakkı Övünç, Erkan Öztürk, Muzaffer Etçil, Bülent Özövgü, Erdem Baltacı, Cengiz Erbilir, Nurullah Aksöz, Tevfik Aslaner, Şener Özten ,Reşat Oğuz Ege, Serkan Özşe, Seyithan Akar, Necati Bilge, Yunus Emre Şahin."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.