Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisaspor - Samsun maçının ardından

TFF 1. Lig’in 11. haftasında Manisaspor, sahasında ağırladığı Samsunspor ile golsüz berabere kaldı.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, performans anlamında iki ayrı...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 21:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 21:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisaspor - Samsun maçının ardından
TFF 1. Lig’in 11. haftasında Manisaspor, sahasında ağırladığı Samsunspor ile golsüz berabere kaldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, performans anlamında iki ayrı devre oynadıklarını söyledi. Karafırtınalar, “İlk yarı beklentimizin çok altında bir Manisaspor vardı. Eneramo’yla kenar varyasyonlarımızı denemek istedik ama maalesef istediğimiz oyunu bir türlü oturtamadık. Orta sahada eksik kaldık. Devreyi zar zor bitirdik. Beklemediğimiz kadar kötü bir oyun ortaya koyduk. İkinci yarı değişiklik yaptık. İnanılmaz faydalı oldu, ataklar başladı. Topun hakimiyeti bizdeydi ve tek kale oynadık. Rakipten bir kişi atıldı. Bu avantaj gibi göründü ama maalesef onlar daha çok savunmaya çekildi. Bu sefer de sahada Eneramo yoktu. Yüksek santraforumuz olmayınca savunmayı aşmakta zorlandık. Kenara indik şut denedik. Yapılması gereken çoğu şeyi yaptığımızı düşünüyorum. Sadece son vuruşu yapamadık. 4-5 tane net pozisyonumuz vardı. İki haftadır gol yemiyoruz, bu sorunu hallettik. Gol atma sorununu da halledersek, daha iyi şeyler olacak diyebiliriz“ dedi.
Samsunspor cephesi
Her iki takım açısından da önemli bir maç olduğunu dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Alt sıralarda bulunan iki takımın mücadelesinde biz biraz daha yukarılara çıkmak için mücadeleye çıktık, onlar alt sıralardan kurtulup biraz daha üst gruba yaklaşmak için onlar için iyi bir fırsattı. İki takım açısından da önem derecesi fazla olan maçtı. İlk yarı biz istediğimizi yaptık, rakibe çok fazla şans vermedik. Ataklar yaptık, iyi kontralar yaptık, pozisyonlar bulduk. Gol de bulabilirdik ama olmadı. İkinci yarı bir 10 dakikalık durgun başladık. O süreçte de çok talihsiz bir kırmızı kart yedik. Çocuk isteyerek yapmış olduğu bir davranış yok. Kaşına gelmiş, kötü bir darbe almış ama ‘hiç görmeden kafasını soktu. Ben hiçbir hamle yapmadım’ diyor. Hakem öyle görmüş, öyle takdir etmiş ama sonrasındaki süreç bizim adımıza daha dezavantajlıydı. Deplasmandasın, 10 kişi oynuyorsun, böyle bir oyun içinde arkadaşlarımız olağanüstü mücadele ettiler, direnç ortaya koydular. Bir iki tehlikeli pozisyon dışında rakibe pozisyonda vermedik. Belki 10 kişi galibiyeti alabilecek düzeydeydik, bir iki hatamız da var. Ben oyuncu arkadaşlarımızla gurur duyuyorum. Çocuklar geldiğimizde çok farklı yerlerdi, şimdi çok farklı yerdeler. Urfaspor maçının morali bizim için ayrı bir motivasyon kaynağıydı. 15 günlük süreçte çok iyi çalıştık. Eksiklerimizi kapatmak adına çok yararlı bir dönem geçti. Biz eksik oyuncularımızı kullanamıyoruz. Kullanmamız gereken oyuncuları sahada kullanamıyoruz. Buna rağmen eksik kadro ile olan arkadaşlarla, kadromuzda 16 yaşında oyuncumuz var. Böyle bir takımla mücadele etmeye çalışıyoruz ama hepsi takdiri hak ediyor. Çok önemli bir puan aldık, çünkü rakibimiz olan bir takıma karşı deplasmanda alınmış bir puan çok çok önemli. Bizim için büyük bir moral kaynağı olacak. Bu takım yaklaşık 15 haftadır deplasmanda puan alamıyor. Böyle bir durumu da göz önüne almak lazım. Hem de 10 kişiyle alıyor. Bu yüzden onlar benim için çok değerliler, onların yaptığı iş o kadar önemli ki tekrar tekrar tebrik ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.