Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisaspor lige galibiyetle başladı

TFF 1. Lig’in ilk haftasında oynanan Manisaspor-Elazığspor karşılaşmasının ardından her iki takımın çalıştırıcıları basın toplantısında açıklamalarda bulundu.TFF 1. Lig’in ilk haftasında Manisaspor, sahasında karşılaştığı...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 22:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisaspor lige galibiyetle başladı
TFF 1. Lig’in ilk haftasında oynanan Manisaspor-Elazığspor karşılaşmasının ardından her iki takımın çalıştırıcıları basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
TFF 1. Lig’in ilk haftasında Manisaspor, sahasında karşılaştığı Elazığspor’u golcü oyuncusu Bahattin Köse’nin ayağından bulduğu gol ile 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Manisaspor Antrenör Osman Bilik, “Bugün geçen sezon ilk yarıyı lider bitiren, play-offlarda şansız bir şekilde elenen kaliteli bir Elazığspor takımıyla karşılaştık. Bu nedenle maçın önemi bizde daha da arttı. İlk yarı bizim üstünlüğümüzde geçti. İkinci yarıda hızlı çıkışlarla gol bulmayı istemiştik. Final paslarını yapamadık. Elazığspor’un ikinci yarıda baskılı görünmesi kimseyi aldatmasın, bu tamamen bizim oyun stratejimiz ile ilgilidir. Bizim milletimizde ‘adam’ diye bir tabir vardır. Bu takımın oyuncuları gerçekten adam gibi adam büyük futbolculardır. Geçen senede büyük işler yaptılar. Bu sene de yapmaya devam edecekler. Türk spor kamuoyu bu çocukları daha iyi yerlerde göreceklerdir” dedi.
Terliksiz: "Alın terini sonuna kadar akıtan kazanıyor"
Çok sıcak ve nemli havada zor bir maç yaptıklarını belirten Manisaspor kaptanı Nuri Terliksiz, “Maç öncesinde yaşanan sıkıntıları tekrar etmemizin bir anlamı yok. Herkes zaten biliyor. Futbol bize günlük bir eğlence olarak geliyor. Hafta içi yaşanan sıkıntılar bizi demoralize etti ama sahaya çıktığımız zaman her şeyi unutuyoruz. Önce inanmak gerekiyor maç kazanmak için. Geçen yıldan bu yana bu inancımızı koruyoruz. Her zaman da koruyacağız. Bu işler kolay olmuyor. Alın terini sonuna kadar akıtan kazanıyor“ şeklide konuştu.
Manisaspor’un golcü oyuncusu Bahattin Köse ise bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu, lige 3 puanla başladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Köse, 7 senelik profesyonel futbol hayatında bugünkü takımı kadar karakterli bir takım görmediği ifade etti.
Elazığspor cephesi
Elazığspor’da Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu’nun cezası nedeniyle basın toplantısına katılan Yardımcı Antrenör Namet Ateş, karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu. Elazığ’da yaşanan terör saldırısının futbolcular üzerinde etkisi olduğunu aktaran Ateş, “Maç öncesinde Elazığ’da talihsiz bir olay yaşandı. Bu da tam yolculuğumuz esnasına denk geldi. Bu olay oyuncularımızın bazılarını etkiledi. Tabi ki sahaya çıktığınız zaman her şeyi unutmanız gerekiyor. Manisaspor’un da lisansları yetişmedi ve yeni oyuncularını sahada oynatamadı. Bu yüzden biz hiçbir şeyi bahane olarak kabul edemeyiz. Oyunsal anlamda ilk yarıda biraz sıkıntılar yaşamış olabiliriz. Kötü oynadığımız anlarda bile net pozisyonları gole çeviremedik. Bunları biz mazeret olarak kabul edemiyoruz. İkinci yarı oyunu biraz daha rakip yarı alana yıktık. Bunda başarılı da olduk. İkinci yarıdaki oyundan memnunuz. Futbolda golü atan kazanıyor. Rakipte golü attı ve kazandı. Lig zor olacak. TFF 1. Lig’e baktığımızda ben ligi ikiye ayırıyorum. Bir tarafta tıkır tıkır işleyen kulüpler var, diğer tarafta transfer yasaklarıyla borçlarla uğraşan takım kurmaya çalışan kulüpler var. Oyun anlamında çok fazla bir sıkıntı yaşadığımızı düşünmüyorum. Gol yollarında farklı çözüm yolları bulmamız lazım. Buna yönelik alternatif planlar üretmemiz lazım” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.