Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisaspor Kongresi Öncesi Gerginlik

Bu sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisaspor’un olağan genel kurulu öncesi kongrenin yapılacağı salon önünde gerginlik yaşandı. Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’i istifaya çağıran yaklaşık 150 kişilik bir taraftar grubuna...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2016 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2016 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu sezon PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisaspor’un olağan genel kurulu öncesi kongrenin yapılacağı salon önünde gerginlik yaşandı. Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’i istifaya çağıran yaklaşık 150 kişilik bir taraftar grubuna polis tarafından biber gazıyla müdahalede bulunuldu.
Manisaspor’un olağan genel kurulu öncesinde kongrenin yapıldığı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesisleri Kefalet Salonu önünde gerginlik yaşandı. Manisaspor’un mevcut Başkanı Abdullah Mergen’e muhalif kesimler, kongrenin saat 14.00 başlaması gerektiğini ancak hala başlamamasına tepki göstererek, çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle kongrenin ileri bir tarihe ertelenmesini istedi. Zaman zaman taleplerin sert sözlerle dile getirildiği kongre öncesinde mevcut başkan taraftarları ile muhalif kesimlerin sözlü atışmaları devam ederken, salon dışında Abdullah Mergen’i istifaya çağıran bir gruba polis müdahale etti. Biber gazıyla polisin müdahalede bulunduğu taraftar grubu tepkilerini artırarak devam ettirdi.
Bu arada yeterli çoğunluk sağlanamadığı için Manisaspor kongresinin 25 Haziran Cumartesi günü aynı saat ve yerde yapılmak üzere ertelendiği açıklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.