Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisaspor İzmir’den 1 puanla dönüyor

Altınordu ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Manisaspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Altınordu’dan alınan 1 puanın değerli olduğunu söyledi.TFF 1. Lig’in 14. haftasında Altınordu’ya konuk olan Manisaspor,...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınordu ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Manisaspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Altınordu’dan alınan 1 puanın değerli olduğunu söyledi.
TFF 1. Lig’in 14. haftasında Altınordu’ya konuk olan Manisaspor, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, İstanbul’da yaşanan terör saldırısını kınayarak, “Milletimizin başı sağ olsun. Ben bunlara lanet okumaktan bıktım. Hayat bir şekilde devam ediyor, kalanlara sabır diliyorum” dedi.
Maça kötü bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Karafırtınalar, “Erken bir gol yiyorduk. Belki ligin en erken golü olacaktı. Şans eseri engelledik, sonra dengeyi yakalasak da kontrol Altınordu’daydı. Bu ligde, ne yaptığını bilen ve iyi oynayan Altınordu var. Bence değerli 1 puan aldık. Yenilmezlik serimizi 5 maça yükselttik” diye konuştu.
Karşılaşmada sakatlanan kaleci İsmail Şahmalı’nın parmağında kırık olduğunu ifade eden Karafırtınalar, “Üzücü bir durum. Küçük parmağı olduğu için belki atel ile oynayabilir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.