Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisaspor-Elazığspor maçı biletleri satışa çıktı

PTT 1. Lig’de düşme potasında yer alan Ege temsilcisi Manisaspor’un hafta sonu kendi evinde Elazığspor ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı.Manisaspor’un 8 Mart Pazar günü saat 13.30’da, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Elazığspor...

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de düşme potasında yer alan Ege temsilcisi Manisaspor’un hafta sonu kendi evinde Elazığspor ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı.

Manisaspor’un 8 Mart Pazar günü saat 13.30’da, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Elazığspor ile oynayacağı ligin 23. hafta karşılaşmasının biletleri bugünden itibaren Passolig 19 Mayıs Stadı gişelerinden, www.passolig.com.tr web adresi üzerinden, N’Kolay işlem merkezlerinden ve N’Kolay işyerlerinden satışa çıktı. Karşılaşmada Spil, Gediz kale arkası ve VIP tribünleri açılmayacak.

Biletlerin, taraftarın kendisine ait resimli ve Manisaspor logolu Passolig kartına yüklendiği belirtildi. Bu nedenle, taraftarların Passolig kart sahibi olması gerektiği, taraftarın Passolig kart başvurularını Passolig 19 Mayıs Stadı gişelerinden ve www.passolig.com.tr web adresi üzerinden yapabilecekleri bildirildi.

Manisaspor-Elazığspor maçı bilet fiyatları şu şekilde:
Kapalı alt ve Tarzan tribünü 4, misafir tribün 5 TL.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.