Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, 6 Ekim Salı günü Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği basın toplantısında yaptığı açıklamaların ardından bir yerel gazetede yapılan haberde kendisi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, 6 Ekim Salı günü Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği basın toplantısında yaptığı açıklamaların ardından bir yerel gazetede yapılan haberde kendisi ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ arasında problem varmış gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, yapılan haberlerin Manisaspor’a zarar vermekten başka hiçbir amacı olmadığı tüm kamuoyu tarafından bilinen gazetenin habercilik anlayışını kınadığını belirterek, "Bu gazete ve muhabiri şimdi de şahsım ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Sayın Selçuk Özdağ arasında problem varmış gibi göstererek yeni bir kaos ortamı hazırlamaya çalışıyor. Abdullah Mergen’in, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Sayın Selçuk Özdağ ile arasında hiçbir problem yoktur, olamazda. Kendisi de bizim kadar Manisaspor’u düşünmekte ve Manisaspor’un geleceği için mücadele vermektedir" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.