Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisalı motorculardan bir başarı daha

Konya’da düzenlenen Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 4. ayak yarışlarında Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Kamil Kırbaş önemli bir dereceye imza attı. Yeşil-beyazlı sporcu Kamil Kırbaş, 8 saniye 313’lük zamanıyla...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisalı motorculardan bir başarı daha

Konya’da düzenlenen Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 4. ayak yarışlarında Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Kamil Kırbaş önemli bir dereceye imza attı. Yeşil-beyazlı sporcu Kamil Kırbaş, 8 saniye 313’lük zamanıyla pist rekorunu yeniledi.

Türkiye Motosiklet Federasyonunun 2017 yarış takviminde yer alan Türkiye Motodrag Şampiyonası’nın 4. ayak yarışları, Konya’da yapıldı. Saraçoğlu Spor Tesisleri Drag Pisti’ndeki organizasyona, Konya, Ankara, Mersin, Kayseri, Manisa, İstanbul, Antalya ve Afyonkarahisar’dan sporcular katıldı. Yarışlarda başarılı sporcu Kabil Kırbaş da, Manisa Büyükşehir Belediyespor adına mücadele etti. 402 metre uzunluğundaki pistte yapılan yarışlar adeta nefes kesti. Yeşil-beyazlı kulüp adına yarışan Kamil Kırbaş da bu heyecanlı yarışta önemli bir derece elde etti. Kırbaş, 8 saniye 313’lük zamanıyla pist rekorunu yeniledi. Kırbaş yarışlar sonucunda Pro Street ve Süper Street kategorilerinde zirvede yer aldı.

Bunun yanı sıra Pro 300 kategorisinde yarışan yeşil-beyazlı sporcular da ilk üçte yer aldı. Bu kapsamda İbrahim Nişli birinci, Murathan Yıldız ikinci, Oğuzhan Koçak üçüncü olarak, Manisa’ya madalyayla döndüler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.