Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa Emniyeti, Akhisar-Beşiktaş maçı için güvenlik önlemleri aldı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, 26 Ekim 2013 Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçı için geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu çerçevede maç günü il girişinden itibaren stadyuma girişi yasak...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, 26 Ekim 2013 Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçı için geniş güvenlik önlemleri aldı.

Bu çerçevede maç günü il girişinden itibaren stadyuma girişi yasak olan her türlü madde ve materyalden seyircinin arındırılması çalışmaları titizlikle yapılacak. Alkollü olanların, ayrıca 6222 sayılı kanun çerçevesinde yasaklı seyircilerin stadyuma girişine müsaade edilmeyecek, bu konuda etkili tedbirler alınacak. İl sınırlarından itibaren aşamalı olarak kontrol noktaları oluşturularak denetimler yapılacak. Stadyum kapı ve gişelerinde bütün üst aramaları bizzat polis tarafından yapılacak. Stadyuma misafir seyirci, sadece Gediz kale arkası tribününe alınacak. Güvenlik tedbirlerine ve mevzuata aykırı hareket edenler hakkında kanuni işlem yapılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.