Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa derbisinde kazanan Büyükşehir oldu

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubu 10. hafta karşılaşmasında Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, evinde ağırladığı Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’na 3-2 mağlup oldu.Salihli Belediye Spor Salonu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa derbisinde kazanan Büyükşehir oldu
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig A Grubu 10. hafta karşılaşmasında Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, evinde ağırladığı Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı’na 3-2 mağlup oldu.
Salihli Belediye Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca ile voleybol severler izledi. Maça iyi başlayan Salihli Belediyespor 1. seti 25-20 üstünlükle tamamladı ve setin sonucunu belirledi. 1-0, 2. ve 3. sette toparlanan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2. seti 15-25 ve 3. seti 21-25 kazanınca maçta 2-1 öne geçti. 4. sete hızlı başlayan Salihli Belediyespor 25-20 seti alarak maçı 2-2’ye getirdi ve maçı Tie-break setine taşıdı. Tie-break setin de toparlanan Büyükşehrin Sultanları, uzatma setini 15-7, maçı da 3-2 kazanan taraf oldu.
Öte yandan Salihli Belediyespor’un yeni transferleri Olga Geyko ve Aslı Köprülü, Manisa Büyükşehir maçında kadrodaki yerini aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor bu galibiyet ile puanını 25’e yükseltirken, Salihli Belediyespor ise 10’a yükseltti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.