Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa Büyükşehir Kadın Voleybol Takımı adını 2. Lig'e yazdırdı

Kadınlar Voleybol 3. Ligi'nde normal sezonu ikinci sırada bitirdikten sonra Kocaeli'nde oynanan yarı final ve Niğde'deki final müsabakalarını namağlup tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyon olarak adını 2. Lig'e yazdırdı.Finallerde...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadınlar Voleybol 3. Ligi'nde normal sezonu ikinci sırada bitirdikten sonra Kocaeli'nde oynanan yarı final ve Niğde'deki final müsabakalarını namağlup tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyon olarak adını 2. Lig'e yazdırdı.

Finallerde Bahçelievler'i 3-0, Beykoz'u 3-1 ve İba Kimya Ted Kolejliler'i 3-2 yenerek yarışı zirvede tamamlayan Ege temsilcisi, Manisa'nın gururu oldu. Kulüp Başkanı Cenk Ergün, voleybol takımının tarih yazarak 2. Lig'e çıktığını söyledi. Hafta sonu futbol takımının da Sındırgı maçından istediği sonucu alarak 3. Lig'e çıkacağına inandıklarını dile getiren Ergün, “Pazar günü çifte zaferi, bütün Manisalılarla birlikte şölen havasında kutlayacağız.” dedi. Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da inandıkları zafere ulaştıklarını söyledi. Çalışkan, “Sahada yürekleriyle oynayan oyuncularımızı ve teknik heyeti kutluyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.