Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mandıralı: "Sorunlarımızı Sezon Sonu Tartışmalıyız"

Bu sezon ligde istediğini bulamayan Trabzonspor’da, Teknik Direktör Hami Mandıralı, "Bugün yaşanan sorunları tartışma zamanı değil. Zaman hep birlikte destek zamanı" dedi.Hami Mandıralı, Trabzonspor Dergisi’nde yer alan yazısında, bu...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu sezon ligde istediğini bulamayan Trabzonspor’da, Teknik Direktör Hami Mandıralı, "Bugün yaşanan sorunları tartışma zamanı değil. Zaman hep birlikte destek zamanı" dedi.
Hami Mandıralı, Trabzonspor Dergisi’nde yer alan yazısında, bu sezon sahada arzulanan bir Trabzonspor izletemediklerini ifade ederek, "Trabzonspor’un gerçekleriyle örtüşmeyen ve sizleri olduğu kadar benim de içimi acıtan bu sezonki durumumuz için mazeret üretmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bugün herkesin desteğiyle takımı layık olduğu yerlere taşıma zamanı. Tartışılacak ne varsa sezon sonuna bırakılmalı ve bütün enerjimizi sahaya yönlendirmeliyiz" diye konuştu.
Taraftarların desteğine daha çok ihtiyaçlarının bulunduğunu vurgulayan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, "Her ne kadar bu desteğe bu sezon layık olamadıysak da ortak sevdamız Trabzonspor’umuz için herkes el ele vermeli ve güç birliği yapmalı. Bu sezon Trabzonspor gerçeklerinden uzak bir sezon olduğunun farkındayız. Ancak kalan haftalarda Trabzonpor gerçeklerine yakın bir futbol oynayıp taraftarlarımızın yüzünü güldürmek bizlerin görevi olacaktır. Trabzonspor, her kademesinde futbol oynamış ve parçası olmaktan onur ve gurur duyduğum bu büyük camia, her zaman en iyisini hak etmiş ve görmüştür. Tekrar söylüyorum, bugün yaşanan sorunları tartışma zamanı değil, zaman hep birlikte destek zamanı" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.